Çifti Haberleri

Çifti Haberleri

Şeydanur ve Ali Eren Çiçek Çiftine Muhteşem Düğün Töreni

Malatya’nın Önemli Eşraflarından Saygın, sevilen isimlerinden genç İşadamı Ali Eren Çiçek ile Şeydanur Çalışkan (Çiçek) seçkin davetli topluluğunun da hazır bulunduğu rüya gibi bir düğün töreniyle evlendi.

Seda ve Murat Uslu Çiftine Muhteşem Düğün Töreni

Malatya’nın önemli eşraflarından İşadamı, Siyasetçi Şahin ve Sultan Uslu Ailesinin oğlu Murat Uslu ile Gazal ve Abdullah Alan Ailesinin Kızı Seda Alan Rüya gibi bir düğün töreniyle evlendi.

Bilim ve Tosun Ailesinin Mutlu Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından, AK Parti önceki dönem Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Necatİ ve Hatice Tosun Çiftinin biricik oğulları iş adamı Celal Tosun ile Bilim Ailesinin kızı Hatice Berfin düzenlenen düğün merasimiyle evlendi.

İzci ve Bilem Ailesinin Mutlu Günü

Malatyalı Gazeteci Mustafa ve Saime İzci çiftinin değerli oğlu Enes İzci ile Emin ve Nuray Bilem çiftinin biricik kızları Cansu Bilem düzenlenen tören ile evlilik müessesesine ilk adımı atarak evlendiler.

Güder Ailesinin Mutlu Günü; M. Furkan ve Ayten Çifti Mutluluğa“ Evet” dedi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder & Yıldız Güder çiftinin oğlu M. Furkan Güder ve Ayten Güder çifti, düzenlenen Nikah Töreniyle evlenerek Evlilik müessesesine ilk adımı attılar.

Güngör ve Akyıldız Ailelerinin Mutlu Günü

Malatya’nın önemli İki ailesinin Çocukları Furkan ve Buket çifti düzenlenen muhteşem düğün töreniyle Evlilik müessesine ilk adımı atarak evlendiler.

Erdem ve Özkaya Ailesinin Mutlu Günü

Malatya’nın önemli Ailelerinden Erdem ve Özkaya Ailesi muhteşem bir düğün merasimiyle Nisa Erdem ve Mevlüt Özkaya çiftinin düğününü gerçekleştirdiler.

Başkan Güder'den Bebek Sevinci Yaşayan Depremzede Aileye Ziyaret

‘Gözlerini Umuda Açan Bebekler’ projesi kapsamında eşi Yıldız Güder ile birlikte evleri ağır hasar gören ve Teknokent konteyner alanında kalan Çelen çiftini ziyaret eden Başkan Güder, hem aileye ‘Geçmiş olsun’ dileğinde bulundu hem de bebek sevinçlerine ortak oldu.

Battalgazi’de 2022 Yılında 1212 Çift Mutluluğa “Evet” Dedi

Battalgazi Belediyesi Nikâh Memurluğu tarafından geride bırakmaya hazırlandığımız 2022 yılı içerisinde toplam bin 212 çiftin nikâh işlemi gerçekleştirildi.

Emekli Öğretmen Çiftten İl Müdürü Sökmen’e Sürpriz Ziyaret

Malatyalı Emekli Öğretmenler Nermin ve Mehmet Han çifti Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen’i makamında ziyaret etti.

Başkan Güder, Yarım Asırlık Çiftin Gönüllerine Dokundu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder: “Ulu Çınarlarımızı Unutmadık, Unutmayacağız”

Canyurt ve Sağdıç Ailelerinin Mutlu Günü

Malatya’nın Önemli Eşraflarından Ayşe ve Sabri Sağdıç çiftinin oğlu, Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı, MTTB Malatya eski İl Başkanlarından Mehmet Sağdıç ile M. Ali ve Keziban Canyurt çiftinin kızı Mukaddes Canyurt ( Sağdıç ) düzenlenen düğün töreniyle evlendiler.

Bozkurt ve Karataş Ailelerinin Mutlu Günü

Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı (TÜLOV) Malatya İl Temsilcisi Ali Rıza Bozkurt - Esma Bozkurt Ailesinin oğlu Olgu Bozkurt ile Melek – Ali Karataş Çiftinin biricik kızları Gül Karataş ( Bozkurt ) düzenlenen düğün töreniyle evlilik müessesesine ilk adımı attılar.

Kaya ve Duvarcı Ailelerinin Mutlu Günü

Malatya’nın önemli Eşraflarından Taşikan Aşiretinin önemli ismi Ramazan ve Rahime Duvarcı çiftinin oğlu Abdulhamit Duvarcı ile Murat ve Makbule Kaya ailesinin kızı Fatma Sergül düzenlenen muhteşem bir törenle evlilik müessesine ilk adımı atarak evlendiler.

Tekgül ve Bayduz Ailelerinin Mutlu Günü

Tarih 22.02.2022 yi gösterirken Tuğba Bayduz ve Mahmut Tekgül Çifti Evlilik müessesesine Nikah töreniyle ilk adımı attılar.

Battalgazi’de Mutluluğa 14 Şubat 14.14'te Evet Dediler!

14 Şubat Sevgililer Günü’nü hayatlarının tarihi olarak evlenme cüzdanına yazdırmak isteyen çiftler, Battalgazi Belediyesi Nikah Memurluğu’nda yoğunluk oluştururken, bu özel günde Kadir Kaya ve Zeynep Zencirkıran çifti mutluluğa 14 Şubat 14.14'te Evet dedi.

Battalgazi’de 2021 Yılında 1058 Çift Evliliğe “Evet” Dedi

Battalgazi Belediyesi Nikâh Memurluğu tarafından geride bırakmaya hazırlandığımız 2021 yılı içerisinde toplam bin 58 çiftin nikâh işlemi gerçekleştirildi.

Görme Engelli Çiftin Mutlu Günü

Engelliler Çalışma Grubu ve 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği işbirliğinde görme engelli bir çift için düğün organizasyonu gerçekleştirildi.

Aykol ve Çoban Ailelerinin Mutlu Günü

Malatya’nın Hekimhan İlçesinin önemli eşraflarından Adem ve Elnaz Aykol Çiftinin oğlu Hakkari’de Askeri Personel Uzman Çvş. Süleyman Aykol ile Ata ve Ayşe Çoban Çiftinin Kızı Berna Çoban ( Aykol ) düzenlenen muhteşem kır düğünüyle evlilik müessesine ilk adımı attılar.

Uygur Türkü Alimcan ve Mihriay Çiftine Malatya’da Muhteşem Düğün

Doğu Türkistan Uygur Türklerinden olan Alimcan ve Mihriay Çifti Düzenlenen düğün töreniyle Evlendi.

40 Yıllık Hayat Arkadaşlığı Ameliyat'ta da Sürdü!

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde başarılı ameliyatlara bir yenisi eklenirken 40 yıllık hayat arkadaşıyla birlikte ameliyat olan Elif ve Mehmet Özer Çifti Ameliyat 'ı da birlikte olarak dizlerindeki kireçlenmeden kurtuldular.