40 Yıllık Hayat Arkadaşlığı Ameliyat'ta da Sürdü!

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde başarılı ameliyatlara bir yenisi eklenirken 40 yıllık hayat arkadaşıyla birlikte ameliyat olan Elif ve Mehmet Özer Çifti Ameliyat 'ı da birlikte olarak dizlerindeki kireçlenmeden kurtuldular.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Malatya'nın önemli Op. doktorlarından Malatya'nın Akçadağ ilçesinden Op. Dr. Seyfullah Doğan'ın gerçekleştirdiği dizde kireçlenme (Gonartroz) tanısıyla ameliyat olan Elif ve Mehmet Özer çifti aynı gün birlikte ameliyat olarak şifa buldular.


      40 yıllık evli çift Elif ve Mehmet Özer çifti Akçadağ'ın öz evladı Op. Dr. Seyfullah Doğan tarafından yapılan ameliyat sonucu sağlıklarına kavuşurken çiftlerin mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu.


        Op. Dr. Seyfullah Doğan" 40 yıldır birbirine sevgi ile bağlı olan hastalarımız Elif özer hanım ile Mehmet özer bey  dizde kireçlenme (gonartroz) nedeni ile aynı günde her iki dizlerinden ameliyatını gerçekleştirdik. Gerekli tedavilerini de yapıp şifa ile taburcu ettik. 


         Tüm zorlukları birlikte yaşadılar, bundan sonraki hayatlarında mutlu ve rahat bir hayat onları bekliyor. Hastalarımızın sağlıklı adımları bizlerinde mutluluğu oluyor. İki hastamıza da sağlıkla huzur dolu bir ömür diliyoruz" dedi.  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN