Vakıflar Haftasında Mevlid-i Şerif ve Hatm-i Şerif Programı

Malatya'da Vakıflar Haftası'nda Hayırseverler Unutulmadı: Mevlid-i Şerif ve Hatm-i Şerif Programıyla Anıldı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Malatya’da Vakıflar Haftası’nda Hayırseverler Unutulmadı: Mevlid-i Şerif ve Hatm-i Şerif Programıyla Anıldı.

         Vakıflar Haftası’nın önemli etkinliklerinden biri olan ve hayırsever sahiplerinin ruhlarına ithafen düzenlenen Mevlid-i Şerif ve Hatm-i Şerif programı, ülkenin dört bir yanında gerçekleştirildi.

        Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen mevlit programı, manevi bir atmosferde geçti. Mevlid-i Şerif’in okunmasının ardından Hatm-i Şerif duasıyla dualar edildi.

       Programın sonunda ise cami çıkışında katılımcılara şeker ve gül suyu ikram edildi. Katılımcılar, bu güzel etkinlikle hem manevi atmosferi yaşadılar hem de hayırseverlerin anısına yapılan bu özel programa katılmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

           Vakıflar Haftası kapsamında düzenlenen bu tür etkinlikler, toplumun bir araya gelmesini, manevi değerlerin önemini vurgulamakta ve hayırseverlerin anılarını yaşatmaktadır. Bu güzel organizasyonun, gelecek yıllarda da aynı coşkuyla devam etmesi temennisiyle, Vakıflar Haftası’nın anlam ve önemi bir kez daha hatırlatılmış oldu.
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Bayram | 11 Mayıs 2024 10:26

    Vakıflar Bölge Müdürlüğü Adem Bacanlı gelmesiyle birlikte çok güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Ramazanlıkta iftar programları harikaydı. Sorun yoktu ve herkes rahatlıkla yemeklerini kaliteli şekilde yedi. Allah Razı olsun. İyi ki Vakıfları ecdadımız kurmuş

BUNLARA DA BAKIN