Malatyalı Vali Selim Baydaş Hemşerileriyle Buluştu

Malatya'nın nezih mekanlarından Çamlıca Restoran'ta Malatya Valisi Ersin Yazıcı ile birlikte gelen Rize Valisi İhsan Selim Baydaş işletme sahibi İş İnsanı Rıdvan Budak tarafından karşılandı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Malatya’nın yetiştirdiği önemli bürokratlardan Rize Valisi İhsan Selim Baydaş bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Malatya’da hemşerileriyle buluştu.

        Malatya’nın nezih mekanlarından Çamlıca Restoran’ta Malatya Valisi Ersin Yazıcı ile birlikte gelen Rize Valisi İhsan Selim Baydaş BUDAKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çamlıca Restorant işletme sahibi İş İnsanı Rıdvan Budak tarafından karşılanırken Restorantta olan Malatyalıların büyük ilgisiyle karşılaştı. 

        Malatya’nın tüm yöresel lezzetlerini menüsünde bulunduran ve deneyimli aşçıların maharetli ellerinde hayat bulan yemeklerin sergilendiği Çamlıca Restoran Malatya Mutfağında İşletme Sahibi İş İnsanı Rıdvan Budak Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ile bir süre eski günleri yad ettikten sonra ziyaret anısına Malatya’nın meşhur kuru Kayısısını hediye etti.

         İş İnsanı Rıdvan Budak” Rize valisi, hemşerimiz Sayın İhsan Selim Baydaş'ı ve Malatya valimiz Sayın Ersin Yazıcı'yı iş yerimizde ağırladık. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN