Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit'e Ziyaret

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Malatya Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta ve Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu'nun ziyaretine ev sahipliği yaptı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Malatya Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta ve Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu’nun ziyaretine ev sahipliği yaptı. 

       Ziyaret sırasında yapılan sohbetlerde, geçmiş dönemde yaşanan 6 Şubat Asrın Depremi’nin bıraktığı izler ve gelecek döneme dair hedefler masaya yatırıldı.

       Gazeteci Remzi Hayta, zorlu bir görev üstlenen Başkan Geçit’e desteklerini ileterek, “Özellikle 6 Şubat Asrın Depremi’nde Yeşilyurt ilçemiz büyük hasarlarla karşılaştı. Ancak, sizin gibi deneyimli ve disiplinli bir yöneticinin bu zorlu süreci başarıyla yöneteceğine olan inancımız tam. Geçmişteki bürokratik tecrübeleriniz, belediye başkanlığı döneminde de başarılı olmanızı sağlayacaktır.” ifadelerini kullandı.

         Yeşilyurt Belediye BaşkanI Prof. Dr İlhan Geçit ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, basının desteğinin önemine vurgu yaptı. “Zorlukların farkındayız ve hiçbir şeyin arkasına saklanmayacağız.” diyen Başkan Geçit, başarıya odaklanacaklarını ve Yeşilyurt’u yeniden ayağa kaldıracaklarını belirtti.

Gazetecilerin samimi dilekleri ve Başkan Geçit’in kararlılığı, ilçenin geleceğine dair umutları arttırdı.

         Öte Yandan Gazeteci Remzi Hayta ve Kayhan İnceoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Eski Büyükşehir Fuarcılık Genel Müdürü Sabri Akın’ı da ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN