Operasyon Haberleri

Operasyon Haberleri

Malatya Asayiş Şube Müdürlüğünden Sınır Ötesi Operasyon

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü büyük bir başarıya imza attı. Suriye ülkesi Afrin Kentinden 1 şahıs olmak üzere toplamda 12 şahsa yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda şahıslar yakalandı.

81 İlde “ÇEMBER-18” Operasyonlarında 4 Bin 995 Firari Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 81 ilde 5 gün süren “ÇEMBER-18” operasyonlarında 4 Bin 995 Firarinin yakalandığını duyurdu.

Malatya Dahil 19 İlde 51 Kişi Nitelikli Dolandırıcılık Suçundan Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Malatya dahil 19 ilde yürütülen Sibergöz-38 operasyonunda 51 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

77 ilde ''sapık'' Operasyonu 156 Gözaltı

Güvenlik güçlerince Aralarında Malatya’nın da olduğu 77 ilde "çocuk müstehcenliği ve tacizi ile mücadele" kapsamında düzenlenen operasyonlarda 156 şüpheli yakalandı.

Malatya Dahil 71 İlde” Mercek-16” Operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Malatya’nın da olduğu 71 ilde ruhsatsız silah taşıyan kişilere ve silah kaçakçılarına yönelik 4 gündür devam eden 'Mercek-16' operasyonlarında ...

2 Bin 66 Firari Yakalandı

Aranan Şahıslara Yönelik” Düzenlenen “ÇEMBER-16” Operasyonlarında Arama Kaydı Bulunan 2 Bin 66 Firari Yakalandı.

Bozdoğan-19 Operasyonlarında Tonlarca Patlayıcı Ve Mühimmat Ele Geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, PKK'ya yöenlik gerçekleştirilen Bozdoğan-19 operasyonlarında 4 ilde 22 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildiğini açıkladı.

Malatya'da Narkotik’ten Sokak Satıcılarına Operasyon

Malatya'da Sokak satıcılarına yönelik yapılan fiziki takipli operasyonlarda 2 farklı olayda 2 ikamet, 2 araç ve 4 şahıs üzerinde yapılan aramalarda;

78 İlde Mercek 9 Operasyonu; Binlerce Gözaltı

78 ilde gerçekleştirilen MERCEK – 9 operasyonlarında 2 bin 36 kişi gözaltına alınırken, binin üzerinde kaçak silaha da el konulduğunu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu.

Malatya’ya Yazık Etmeyin; Gürkan Hizmetten Başka Ne Yaptı?

Yaklaşık 3 aydır Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için algı operasyonlarıyla Malatya’nın kaderini etkileyecek seçimler için karanlık ellerin yine devrede olması Malatyalıları kızdırmaya yetiyor.

Malatya Dahil 46 İlde‘ Narkogüç-42’ Uyuşturucu Operasyonu

Zehir tacirleri ve sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 1,3 ton uyuşturucu ele geçirilirken, 364 zanlı yakalandı.

Narkotik Polisinden Uyuşturucu Satıcılarına Sıkı Takip

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünce torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik;

Malatya Dahil 20 İlde Gerçekleştirilen“KALKAN-5” Operasyonlarında Çok Sayıda Gözaltı

Göçmen kaçakçılığına yönelik gerçekleştirilen “KALKAN-5” operasyonlarında Aralarında Malatya’nın da olduğu 20 ilde 74 göçmen kaçakçılığı organizatörü,1510 kaçak göçmen gözaltına alındı.

Şehit Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın Ailesine Ziyaret

Pençe- Kilit Operasyonunda meydana gelen terör saldırısı sonucu şehadete eren şehit Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın Battalgazi ilçesindeki ailesini evinde ziyaret

Bakan Yerlikaya Duyurdu” 41 İlde Dev Operasyon”

Operasyonun ayrıntılarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı.

Malatyalı Şehit Söz. Er Emre Taşkın’ın Naaşı Malatya’ya Getirildi

Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde Hain Terör Örgütü PKK tarafından şehit olan Malatyalı Şehit Söz. Er Emre Taşkın’ın Naaşı Malatya’ya getirildi.

Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesinde 6 kahraman şehit oldu

Pençe-Kilit Harekâtı operasyon bölgesinde çıkan çatışma sonucu 6 asker şehit düştü 1 asker yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

MAŞTİ Otobüs Terminali ve Tren Garı’nda Uyuşturucu Operasyonu

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile mücadele kapsamında MAŞTİ Otobüs Terminali ve Tren Garı’nda Uyuşturucu Operasyonu gerçekleştirdi.

Malatya’nın da İçinde olduğu Operasyonu İçişleri Bakanı Yerlikaya Duyurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: 49 İlde eş zamanlı “NARKOGÜÇ-39” Operasyonu düzenlendi

Silah Tacirlerine Operasyon

KOM Şube Müdürlüğü ekipleri olarak KAFES-18 operasyonu kapsamında ilimizde silah ticareti yapan ve suç örgütlerine silah temin eden şahıslara yönelik ...

Aralarında Malatya’nın da olduğu 73 ilde yüzlerce kişi gözaltında

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya” Halkımızın Huzurunu Kaçıran Organize Suç Örgütlerinin Ve Onlara Silah Temin Edenlerin Peşindeyiz. Onları Adalete Teslim Etmeye Kararlıyız”

Torbacılara Operasyon

Malatya’da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik;

Malatya'da Nihayet Dilencilere Operasyon

Her köşe başında ve özellikle karayolunda araçların durmasını fırsat bilerek insanların duygularını istismar ederek para toplayan Dilencilere karşı nihayet Malatya Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığınca düğmeye basıldı.

Malatya'da Yasadışı Silah Satıcılarına Polisten Operasyon

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Halkın huzur ve güveni için Malatya genelinde ani uygulamalar ve şok baskınlarla suçlulara fırsat vermiyor.

Malatya Emniyeti Suçluların Ensesinde

Malatya’da İl Emniyet Müdür Arif Çankal’ın göreve başlamasıyla birlikte suçlarla mücadelede etkin operasyonlar meyvesini vermeye devam ederken Malatyalılar ise eski huzurlu günlerin gelmesinden dolayı memnuniyetlerini belirtiyorlar.

Narkotikten Torbacılara Operasyon

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik;17.10.2023 tarihinde ...

MTTB İl Başkanı Aksüt“ Yaşasın özgür Filistin, Kahrolsun İsrail ve işbirlikçileri”

MTTB Malatya İl Başkanı Turgut Özal Aksüt İsail işgali altındaki Filistin’e destek açıklamasında bulunarak” Bugün itibariyle Hamas’a bağlı İzzettin el Kassam Tugayları ‘’Aksa Tufanı’’ adlı operasyonu İsrail’in bugüne kadar uyguladığı vahşetinsabrı taşıran meşru müdafaasıdır” dedi.

İsrail Ordusu Savaş Durumunda Netanyahu'dan" Savaştayız" Açıklaması

Hamas'ın askeri kanadı, İsrail'e karşı operasyon başlattığını duyurdu. İsrail ordusu da Gazze Şeridi’nden İsrail topraklarına roketlerle ateş açıldığını belirterek savaş durumuna geçti ve askeri güçle karşılık verdi.

Dilenerek 4 Saatte Topladığı Para Şoke Etti

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğince, kentte vatandaşların dini ve insani duygularını istismar ederek dilencilik yapanlara yönelik operasyon düzenlendi.

Yazıhan’da Jandarma'dan Tarihi Eser Operasyonu

Malatya İl J.K.lığı unsurlarınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Şanlıurfa İlinden Malatya İline Tarihi eser niteliği taşıyan bir kitap getirileceği ve satışının yapılacağı duyumu alınmıştır.