Eurocup Türkiye kuaför Milli takımı Tiran Yolcusu

Dünya Şampiyonu ünlü Kuaför Şener Eroğlu'nun da aralarında olduğu Eurocup Türkiye kuaför Milli takımı Uluslararası Avrupa Şampiyonluk yarışmaları için Arnavutluk'un başkenti Tiran'a gitti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Dünya Şampiyonu ünlü Kuaför Şener Eroğlu’nun da aralarında olduğu Eurocup Türkiye kuaför Milli takımı Uluslararası  Avrupa  Şampiyonluk yarışmaları için  Arnavutluk’un başkenti Tiran’a gitti.

        Türkiye'nin gururu Malatya'nın medarı iftiharı Dünya Şampiyonu Şener Eroğlu” EUROCUP Türkiye kuaför Milli takımımız 17/21 Şubat tarihlerinde Arnavutluk’un Tiran başkentinde  düzenlenecek olan  Uluslararası  Avrupa  Şampiyonluk yarışmalarında  Milli Takım Olarak Ülkemizi ve Bayrağımızı  En İyi Bir Şekilde Temsil Edeceğimize İnanıyoruz.  

         2024 Avrupa kupası GFP Global  fashıon progress yarışmalarında bizlere desteğini esirgemeyen Türkiye Berberler ve kuaförler güzellik salonları işletmecileri Federasyonu Genel Başkanı Sayın Bayram karakaş'a Euro Cup Türkiye Kuaför milli takımı Başkanı sayın Gökhan Hamarat ve takım kaptanı Erkan Engin'e Sonsuz Teşekkürler

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN