Fizyoterapist Derya Nezir' Darende'ye Kadın Eli Değmeli'

Bağımsız Türkiye Partisi Darende Belediye Başkan Adayı Fizyoterapist Derya Nezir' Darende'ye temiz siyaseti getirmek birlik ve beraberlik içerisinde Halkın Belediyesi yapmak için geliyoruz' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Bağımsız Türkiye Partisi Darende Belediye Başkan Adayı Fizyoterapist Derya Nezir” Darende’ye temiz siyaseti getirmek birlik ve beraberlik içerisinde Halkın Belediyesi yapmak için geliyoruz” dedi.

       Darende İlçesinin yetiştirdiği Önemli Akademisyenlerden Fizyoterapist Derya Nezir’e seçim gezileri kapsamında gidilen yerlerde Darendelilerden Belediye Başkanlığı adaylığında gösterdikleri yoğun ilgi dikkatlerden kaçmıyor.  

        6 Şubat Depremlerinde hasar alan Darende ilçesine Kadın Eli değmeli diyen Bağımsız Türkiye Partisi Darende Belediye Başkan adayı Fizyoterapist Derya Nezir” Darende ilçemize temiz siyaseti getirmek ve Belediyeyi Halkın belediyesi yapmak üzere bu kutlu yola çıkarak Bağımsız Türkiye Partisinden adaylığımı açıkladım.

        Ülkemiz zor bir dönemden geçmekte. Darende ilçemiz ise daha sıkıntılı süreçleri yaşamakta.  Darende ilçemiz deprem bölgesi içerisinde bulunuyor. Depremde yıkılan evlerin, dükkânların olduğu Darende'de depremzedeler çadırlarda, barakalarda yaşam savaşı verirken bunlara çare olmak yanında İlçemizi geleceğe hazırlamak öncelikli görevimiz.

KAYISI KOOPERATİFİ 

       Çiftçi kayısınını hallettiği değerde satacak.  Hem Türkiye hem de dünya pazarına tanıtılacak. Genç istihdamı artacak. Gençler çalışmak için şehirdışına gitmeyecek. 

DARENDELİ SUYUNU ÇEŞMEDEN İÇECEK 

        Darendeli su kaynaklarından şişelerine su doldurup evlerine getirirken, neden belediye getirmesin?

KADIN KOOPERATİFİ

       Kadının evde ürettiği dut, pekmez, bastık ve evlerinde ürettiği ürünler belediye tarafından satılacak. Hem Türkiye hem de dünya pazarında satılacak. 

MEYVE SUYU, REÇEL, MARMELAT FABRİKASI

       Darende’nin toprağında yetişen binbir çeşit meyveden, meyve suyu, reçel, marmelat üretilecek. Bölgesel kalkınma desteklenecek. 

DARENDE’YE OTOGAR YAPILACAK

       Darendeli’nin otogarı olacak. Ve bu merkez uğrak nokta olacak. Şehrin ticaretine katkı sağlayacak. 

DARENDE SİNEKSİZ YAYLA OLACAK

       Darende’de çöp sorunu çözülecek, bataklar kurutulacak, sistemli ilaçlama yapılacak. 

DARENDE MERKEZDE VE MAHALLELERE BELEDİYENİN OTOBÜSLERİ OLACAK 

        Darende’nin içindeki mahallere, uzak mahallere, havaalanına servis araçları konulacak. Darendeli ekonomik olarak ulaşımdan faydalanacak.

SOSYAL KONUT PROJESİ

       Modern kerpiç evlerle şehre mimari açıdan estetik olan sosyal konutlar yapılacak. Darendeli kira öder gibi taksitle müstakil, bahçeli evlere sahip olacak. 

ELEKTRİK ÜRETİMİ YAPILACAK

       Elektrik üreten kiremit panellerle, her ev kendi elektriğini üretecek, ısınma da elektrikle sağlanacak. Darende’nin rüzgar alan boğazlarına rüzgar gülleri yerleştirilecek ve böylelikle Belediye kendi elektriğini kendi üretecek. 

NEZİR” SORUNLARI ÇÖZMEYE TALİBİM” 

          Darende ilçemiz doğu ile batıyı birleştiren önemli geçiş güzergahı, Milli ve manevi değerleri yüksek olan bir ilçemiz. Ben de bu ilçede doğmuş büyümüş bir Darendeli olarak memleketimin güzel insanlarına hizmet etmek, İlçemizi her anlamda geleceğe hizmetlerle hazırlayıp daha yaşanabilir, modern, saygı ve sevginin olduğu bir Darende ilçesi inşa etmek için Belediye Başkan adayıyım.

          Darende ilçemiz yıllardır hizmet alamamanın sıkıntısını yaşıyor. Bunlara 31 Mart günü Darendeli hemşerilerimizin desteği ve güveniyle dur diyeceğiz. Darende hak ettiği konuma bizimle birlikte kısa sürede gelecek. Destek Darendeli hemşerilerimizden Takdir ise Allah’tandır.

NEZİR” BELEDİYEYİ DARENDE HALKIYLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

          Darende Belediyesinin kapısı olmayacak. Kadın, genç, emekli, esnaf, çiftçi, öğretmen, sağlıkçı meclisleri olacak. Ben değil biz anlayışıyla Belediyeyi makamın gerçek sahibi olan hemşerilerimizle birlikte yöneteceğiz. 

   Şeffaf yönetim anlayışıyla hesap verebilirlik içerisinde belediyemiz de yapılan bütün çalışmaları canlı yayında halkımıza aktaracağız ve belediyemizde harcanan her kuruş ay sonunda halkımıza ilan edilecek.
Kadınlarımız, gençlerimiz, büyüklerimiz ile ilgili sosyal projelerimizi kısa sürede hayata geçireceğiz.  

         Darende’de her evin tenceresi kaynayacak. Sosyal sorumluluk gereği aş ve iş konusunda ciddi çalışmalarımız olacak. Desteklerimiz imkanlar ölçüsünde yapılacak. Çiftçilerimize, üreticilerimize başta tohum desteği olmak üzere imkanlar dahilinde yardımlarımız olacak. 

          Daha yaşanabilir bir Darende için yollar, sokaklar ve kaldırımlar günün 24 saati program dahilinde yıkanacak, çöpler sistematik olarak sıklıkla toplanacak, yeşil alanlar ve adına yaraşır Yeşil Darende olması için ağaç dikimine ve yeşil alanları çoğaltacağız. “ 

BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ ADAYI FİZYOTERAPİST DERYA NEZİR KİMDİR?

            1975’te Malatya’nın Darende ilçesinde doğdu.  Darende’nin Irmaklı köyünde başladığı ilköğretim eğitimini, öğretmen olan anne babasının görevleri gereği Balaban İlköğretim okulunda tamamladı.

        Ortaöğretimi Darende Lisesi’nden yüksek dereceyle mezun oldu. Darende’nin merkezinde ve bir çok köyünde çocukluğu ve gençliği geçen Derya Nezir İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü’nü 2.’likle kazanmış, 28 Şubat sürecinden etkilenmiş ve okulunu 2006’da bitirerek mezun olmuştur. Atatürk Üniversitesi Sosyoloji bölümünde eğitim almaktadır. 

            2002 yılında BTP Eyüp ilçesi Kadın Kollarından sorumlu Kurucu İlçe Başkan yardımcısı olarak başladığı siyaset hayatına, BTP İstanbul İletişim ve Propaganda İl Başkan Yardımcısı olarak devam etmektedir. 

              Üniversite yıllarından beri üyesi olduğu Tıbbiyeliler Derneği’nin İstanbul Şube Başkanlığını yapan Derya Nezir 2006’dan beri fizyoterapist olarak aktif çalışma hayatına devam etmektedir. Çeşitli hastanelerde zaman, zaman birim yöneticiliği de yaparak yüzlerce hastanın hayatına dokunup iyileşmelerine yardımcı olmuştur.

             Bireysel iyileşmenin toplumsal iyileşme ile paralel olduğuna inandığı için siyasette aktif rol alan Bağımsız Türkiye Partisi Darende Belediye Başkan adayı Derya Nezir Evli ve 3 çocuk annesidir.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN