Gazeteci Hayta'dan Emniyet Genel Müdür Yrd. Dr. Urhal'a Ziyaret

Malatya Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Urhal'ı Makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

       Malatya Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Urhal’ı Makamında ziyaret etti.

        Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr Ömer Urhal, ziyaret sırasında Malatya’da geçirdiği zamanı ve Malatya halkının misafirperverliğini övdü. Yaptığımız ziyarette Malatyalıların Fahri hemşerisi Dr. Ömer Urhal duygularını şu sözlerle ifade etti: “Malatya’da uzun yıllar kaldık ve ülkemizin en sıkıntılı günlerini burada geçirdik. Malatya insanının misafirperverliği ve insanlık duygusu beni her zaman etkilemiştir. Malatya’yı ve Malatyalıları çok seviyorum.”

         Gazeteci Remzi Hayta da ziyaret sonrası duygularını dile getirerek Dr. Urhal’a teşekkür etti. Hayta, Dr. Urhal’ın Malatya’da iz bırakan isimler arasında olduğunu vurgulayarak, “Sizleri unutmak mümkün değil. Malatya’da iz bırakan il Emniyet müdürleri arasında oldunuz” dedi.

         Dr. Ömer Urhal ise ziyaret için teşekkür ederek, Malatya’daki hizmetlerinin kendisi için özel bir yerde olduğunu belirtti. Urhal,  Malatyalılara her zaman kapılarının açık olduğunu ifade etti.

           Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr.Ömer Urhal’a yaptığımız ziyarete Samsun’da ikamet eden Ahenk Kozmetik Ürünleri Bölge Müdürü Rafet Rendeci’de ziyarete eşlik etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN