Genel Bşk. Canpolat' İttifaklar Milletin Hayrı İçin Çalışan Mekanizmalar Değil'

Ocak Partisi Genel Başkanı Canpolat 'Ocak Partisi Tek Başına Onurlu Duruşunu Sonuna Kadar Devam Ettirecek.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Bir dizi temas ve ziyaretler için Malatya’ya gelen ve buradaki teşkilat ile birlikte seçim gezilerini gerçekleştiren Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat “Ocak Partisi Tek Başına Onurlu Duruşunu Sonuna Kadar Devam Ettirecek.

            Bir dizi temas ve ziyaretler için Malatya’ya gelen ve buradaki teşkilat ile birlikte seçim gezilerini gerçekleştiren Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, Özel bir restoranda Malatya’nın önemli akil insanları ile bir araya geldi ve Partisinin çizgini anlattı ve toplantıya katılanların sorularını cevaplandırdı.

          Son derece kendinden emin olan Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, Ocak Partisi’nin hedef ve vizyonunu  anlatırken “Kimsenin etnik kimliğine bakmadandan, Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Alevisi, Sünnisi, Yezidisi herkesi aynı ocakta var etmeliyiz. 

         Herkesin yaşama felsefesini idrak ederek dini anlayışına ve yaşam tarzına müdahale etmeden ortak değerleri ön planda tutarak milletimizi kavuşturmamız gerekiyor” sözleri büyük alkış aldı.

          Toplantıya Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, Ocak Partisi Malatya İl Başkanı Hepsen Metin  Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Coşkun, Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Sabahat Demir, Battalgazi Belediye Başkan adayı Mihribe Uyan Özkan,  davetli grubu katıldı.

          Ocak Partisinin geleceğinden çok emin olduğunu yakın zamanda Ocak Partisinde Büyük gelişmeler yaşanacağını belirten Genel Başkan Kadir Canpolat Toplantıda önemle şu sözlere vurgu yaptı.

, “Bu kadar zulmün, bu kadar haksızlığın, bu kadar hukuksuzluğun olduğu bir Türkiye’de iki ittifak var. Birisi Cumhur İttifakı, biriside Millet İttifakı. Bu ittifakların içerisinde olan olayların her gün bir kısmını seyredebiliyoruz. Bu kadar haksızlığın, hukuksuzluğun içinde Ocak Partisi tek başına onurlu duruşunu sonuna kadar devam ettirecek. Biz hiç bir tehditte, pazarlığa, zorbalığa, kumpasa boyun bükmeyiz.

           Cumhur İttifakı’na baktığımız zamana yerli ve milli nidalarını görüyoruz. Diğer tarafa baktığımızda solcu ve Atatürkçü nidalarını görüyoruz. Bu milleti bu şekilde ikiye bölüp siyaset yaparak günü kurtarabilirsiniz ama gelecekte bırakmış olduğunuz bu erozyonu kim düzeltecek? Gerekiyorsa bu milletin ittifakı bir tane olur. O ittifakın adı da Ocak Partisi olur. Uzaydan gelip birileri bizi kardeş yapmayacak herhâlde. 

          Ocak Partisi’nin üzerine düşen görev budur işte. Bu milleti bir ve beraber yapmak. Kimsenin etnik kimliğine bakamdan, Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Alevisi, Sünnisi, Yezidisi herkesi aynı ocakta var etmeliyiz. Herkesin yaşama felsefesini idrak ederek dini anlayışına ve yaşam tarzına müdahale etmeden ortak değerleri ön planda tutarak milletimizi kavuşturmamız gerekiyor. 

        Bu anlamda ittifaklar milleti bölüyor. Bu ittifaklar milletin hayrı için çalışan mekanizmalar değil. Üstüne çeşitli dış devletlerin oyunlarına gelmektedirler. Biz bu yüzden ittifakları kabul etmiyoruz” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN