Göktaş' Emekliler Bayramı Buruk Yaşıyor'

Birleşik Emekliler Sendikası Malatya Şube Başkanı Haydar Göktaş Ramazan Bayramının emekliler için buruk geçtiğini belirtti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Mustafa İZCİ

          Birleşik Emekliler Sendikası Malatya Şube Başkanı Haydar Göktaş Ramazan Bayramının emekliler için buruk geçtiğini belirtti.

         Başkan Göktaş yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı;" Bayramlar aile olmanın millet olmanın insanların birbirlerini ziyaret ederek Telefonla da olsa arayıp hatır sormalarını iyi dileklerini iletmek için bir fırsattır çocuklar için ayrı bir güzelliği ve anlamı vardır eski bayramların coşkusu kalmasa da ibadet rahmet bereket sabır yardımlaşma dayanışmanın olduğu ramazan ayını geride bırakıp bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

         Hepimiz için özel anlamlar taşıyan birlik beraberliğimizi sağlayan dostluk barış ortamını oluşturan bayramı en güzel şekilde değerlendirmeliyiz. Küskünlüklerin dargınlıkların son bulması için bu günler vesile oluyor.

          Asrın felaketin ardında büyük maddi ve manevi sıkıntılar içerisinde idrak ettiğimiz bu bayramda anlaşıldı ki hükümetin böyle günlerde bile emekli dul ve yetimlerine hiç bir katkı ve desteği olmamıştır. Her bayram öncesi yapılan bayram alışverişini yapamadık. Sebze meyve şeker tatlı et alamadı emekli torunlarımıza bayram harçlığı veremedik.

          Böyle günlerin bir daha yaşamamak için emekli dul ve yetimleri Birleşik emekliler sendikasına örgütlü mücadele etmek için davet ediyor ramazan bayramının tüm insanlığa depremzedelere emeklilere sağlık huzurlu ve insan onuruna yakışır bir yaşam getirmesini diliyorum. "

Haydar GÖKTAŞ
 Birleşik Emekliler Sendikası Malatya Şube Başkanı 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN