- Haberler
- Özel Haber
- Hac'dan Dönen Başkan Yardımcısı Metin Ünlü'ye Anlamlı Ziyaret
Hac'dan Dönen Başkan Yardımcısı Metin Ünlü'ye Anlamlı Ziyaret
Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ünlü, kutsal topraklardan hac farizasını yerine getirerek yurda döndü.
Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ünlü, kutsal topraklardan hac farizasını yerine getirerek yurda döndü.
Hac dönüşü ilk ziyaretçilerinden biri ise AK Parti Malatya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve iş insanı Hasan Karakaş ile Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Muhsin Öz oldu.
Yıllara dayanan dostlukların, dava arkadaşlığının ve gönül birliğinin öne çıktığı bu anlamlı ziyaret, samimi ve duygusal anlara sahne oldu. Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ünlü’ye “Hayırlı olsun, Allah kabul etsin” dileklerinde bulunan AK Parti Malatya İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Karakaş ve Meclis Üyesi Muhsin Öz, Ünlü’nün hem görevinde hem de manevi yolculuğunda ortaya koyduğu duruşa övgüyle değindi.
AK Parti Malatya İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Karakaş“ Battalgazi meclis üyemiz Muhsin Öz ile Hac vazifesini yerine getiren Battalgazi Belediye başkan yardımcısı Yol arkadaşımız Sayın Metin Ünlü’yü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.
Metin Ünlü kardeşimizin hac gibi kutsal bir görevi ifa ederek aramıza dönmesi bizi çok mutlu etti. Yol Arkadaşımızın hizmetlerine bir de manevi güç eklendi.
Kendisi hem iş hem gönül adamıdır. Rabbim ibadetini kabul etsin, görevinde de muvaffakiyetler nasip etsin,” diyerek duygularını dile getirdi.
Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Muhsin Öz ise“ Sayın Başkanımıza Allah Hayırlı Etsin diyoruz. Bu ziyaret hem bir dostluk göstergesi, hem de onun bu manevi yolculuğunu kutlama vesilesidir,” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ünlü ise“ Hac yolculuğu benim için tarifsiz bir deneyimdi. Bu kutsal görevi yerine getirip memleketime dönmek, dostlarımızın duaları ve güzel dilekleriyle karşılanmak benim için çok kıymetli. Rabbim herkese nasip etsin,” sözleriyle teşekkür etti.
Ziyarette dostluk ve gönül bağlarının bir kez daha güçlendiği bu buluşma, Battalgazi’de siyaset ve insan ilişkilerinin ne denli samimi temellere dayandığını bir kez daha gösterdi.
Bakmadan Geçme





