Halkın Güvenini Kazanan Bir Müdürün Hikayesi Dr. Ömer Urhal

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Urhal. Özverili çalışmaları ve cesur kararlarıyla, Türkiye'nin çeşitli illerinde görev alarak önemli başarılar elde etmiş bir isim.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Türkiye’nin güvenliği ve kamu düzeni, cesur ve kararlı liderlerin özverili çalışmalarıyla sağlanır. Bu liderlerden biri de Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Urhal. Özverili çalışmaları ve cesur kararlarıyla, Türkiye’nin çeşitli illerinde görev alarak önemli başarılar elde etmiş bir isim.

          Dr. Ömer Urhal, Malatya’da 5.5 yıl boyunca görev yapmıştır. Bu süre zarfında, 15 Temmuz darbe girişimi gibi tarihi bir olayın yaşandığı dönemde, FETÖ terör örgütünün faaliyetlerine karşı kararlı bir duruş sergiledi ve adeta göğsünü siper etti.. Sayın Dr. Urhal, örgütün eylem yapmasını engellemiş ve uçakların kalkmamasını sağlayarak büyük bir felaketin önlenmesine katkı sağladığını herkes tarafından bilinmekte..

         Daha sonra Samsun il emniyet müdürlüğüne atanarak görevine devam etmiş ve burada da önemli bir sınav vermiştir. Yaşanan Pandemi süreci boyunca, halkın sağlığını korumak için titizlikle çalışmış ve önlemlerin uygulanmasını sağlamıştır. Ardından, 6 Şubat depremi gibi bir doğal afetle karşı karşıya kaldığında da, hızla harekete geçerek Kahramanmaraş il Emniyet Müdürlüğüne geçici olarak atanmış ve burada  halkın can ve mal güvenliğini sağlamada çok etkili rol oynadığını Kahramanmaraş halkı tarafından çok iyi bilenmekte..

        Dr. Urhal, her görev yaptığı şehirde halkın güvenini kazanmış ve takdir toplamış bir lider. Malatya’da, Samsun’da  ve Kahramanmaraş’ta, görev yaptığı süre boyunca, halkın güvenini kazanarak adeta bir gönül dostu olmuştur. Malatya Belediyesi tarafından verilen Fahri Hemşerilik Beratı da, onun halk nezdindeki değerini ve takdir edilen Müdürler arasında  göstermekte.

          Son olarak, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır. Bu göreviyle de Türkiye’nin güvenliği ve kamu düzeni için önemli bir role sahip olmaya devam etmektedir. 

          Dr. Ömer Urhal, halkın güvenini kazanan, gönüllere dokunan ve ülkenin her köşesinde takdir toplayan bir Müdür oldu.. Onun gibi cesur ve özverili Böyle Başarılı Müdürlerimiz, Türkiye’nin geleceği için umut vaat etmektedir. Emniyet Genel Müdür yardımcısı Dr. Ömer Urhal, Ankara’da Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevini başarılı şekilde sürdürüyor. Bizde Sayın Müdürümüze sağlıklı ve başarılı dolu günler diliyoruz
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN