Hanımefendi Hanife Yazıcı Hane Ziyaretlerini Sürdürüyor

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, hane ziyaretleri kapsamında Yeşilyurt ve Battalgazi ilçesinde ikamet eden aileleri evlerinde ziyaret ederek hatırlarını sordu.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

          Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, hane ziyaretleri kapsamında Yeşilyurt ve Battalgazi ilçesinde ikamet eden aileleri evlerinde ziyaret ederek hatırlarını sordu.

          Hanımefendi Yazıcı’ya ziyaretlerinde; Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar, Battalgazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Adnan Fırat ve beraberindeki heyet eşlik etti.

        Ziyaretleri esnasında konuşan Vali Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı; “Ailelerin, ihtiyaç ve taleplerinin devletimizin imkânları doğrultusunda karşılanması ve sorunlarının çözülmesi bizim için büyük önem arz ediyor.

           Bu nedenle halka hizmeti esas bilip ziyarette bulunduğumuz ailelere, gerekli desteğin sağlanması noktasında ilgili kurumlarla iş birliği içerisindeyiz. Bizlerin görevivatandaşlarımızı hanelerinde ziyaret ederek hasbihal etmek, kamu hizmetlerine erişimlerini kolaylaştırmak ve devletimizin her zaman yanlarında olduğunu onlara hissettirmektir.” dedi.

         Ailelerin, kendilerine yapılan ziyaretten ötürü, Hanımefendi Yazıcı’ya ve beraberindeki heyete teşekkür etmelerinin ardından ziyaretler son buldu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN