• Haberler
  • Genel
  • Hayırsever İşadamı Torunu Miran Asaf Çelik İçin 4 Büyükbaş Kurban Kestirdi

Hayırsever İşadamı Torunu Miran Asaf Çelik İçin 4 Büyükbaş Kurban Kestirdi

Malatya'nın yetiştirdiği önemli Hayırseverlerden İşadamı Taner Çelik torunu Miran Asaf Çelik için 4 adet tosun'u Kurban Bayramının birinci günü kestirerek garibanlara ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.

         Malatya’nın yetiştirdiği önemli Hayırseverlerden İşadamı Taner Çelik torunu Miran Asaf Çelik için 4 adet tosun’u Kurban Bayramının birinci günü kestirerek garibanlara ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.

         Yıllardır yaptığı yardımlarla ön plana çıkan Hayırsever işadamı Gariban babası olarak Malatya’da herkesin tanıdığı Çelik Apart Yönetim Kurulu Başkanı Taner Çelik torunu Miran Asaf Çelik için 4 adet kurbanlık Tosun’u Kurban bayramında kestirerek tümünü dağıttı.

       İşadamı Taner Çelik Malatyalıların Kurban Bayramını Kutlarken” Malatya’mızın güzellikleri, kültürü ve insanlarının bir araya getirdiği bu özel zamanlardan birisi de Kurban Bayramıdır.

         Birlikte olmanın verdiği huzur ve mutluluğu yaşıyoruz. Bizler için değerli olan her şeyin kıymetini bir kez daha hatırladığımız bu günlerde, sevdiklerimizle bir arada olmanın ne kadar büyük bir nimet olduğunu hissediyoruz.

         Türk Milleti, Allah rızası için kestiği kurbanların ilahi mükâfatıyla önündeki engelleri aşacak, daha güçlü bir şekilde varlığına, kimliğine, kültürel ve tarihsel haklarına sonuna kadar sahip çıkacaktır.

         Birlik ve beraberlik içinde her daim yaralarını sarıp yeniden şahlanan bir millet olarak, bu bayramda da tek bir ihtiyaç sahibi kalmayana dek insani tüm sorumluluklarını ifa edecektir. Kurban Paylaşmaktır. Tüm bu duygu ve düşüncelerle, Yüce Türk Milleti’nin Kurban Bayramı'nı kutluyorum.

        Torunum Miran Asaf Çelik için 4 adet büyükbaş hayvanı kurbanlık olarak kestirerek ihtiyaç sahibi Ailelerimize dağıtmanın huzuru ve mutluluğuyla Gelecek Kurban Bayramında beraber olmak dileğiyle nice mutlu bayramlar diliyorum. “
 

Yorumlar 3
Servet Serkan YILMAZER 18 Haziran 2024 09:48

Sayın çelik in yaptığı hayırları bir çok malatyalı bilir devamının olması ve devamlılık arzetmesi Allah tan niyazımdır. Sagolsun varolsun daim olsun. Allah kabul etsin.

Mustafa serttaş 18 Haziran 2024 06:59

Sayın iş insanı Taner Çelik kardeşimizi kutluyorum kurbanda Allah kabul etsin inşallah mübarek kurban bayramınızı tebrik ediyorum

Serttaş 18 Haziran 2024 00:15

Sayın İşadamı Gariban babası her zaman fakirleri gözeten yetimlere sahip çıkan gerçek vatan evladı Duyarlılığından dolayı teşekkür ediyor. Allah Kabul Etsin diyorum.

Bakmadan Geçme