Hekimhan Söğüt Köyü Çevre Düzenlemesi İçin Yeni Adımlar Atıyor!

Malatya'da yaptığı çalışmalarla örnek gösterilen ve Bölgesinde Mahallesinin Avrupa standartlarında hizmetlerle donatılmasını sağlayan Hekimhan Söğüt ( Köyü ) Mahalle Muhtarı İsmail Yaşar' Yaptıklarımız Yapacaklarımızın teminatıdır' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

Söğüt Mahallesi Muhtarı İsmail Yaşar” Hekimhan’a, Söğüt Mahallemize ve Malatya’ya Hizmet Borcumuz Var” 

          Malatya’da yaptığı çalışmalarla örnek gösterilen ve Bölgesinde Mahallesinin Avrupa standartlarında hizmetlerle donatılmasını sağlayan Hekimhan Söğüt ( Köyü ) Mahalle Muhtarı İsmail Yaşar” Yaptıklarımız Yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

          Hekimhan İlçesinin doğası ve havasıyla ünlü Söğüt Mahallesi ( Köyü) Muhtarı İsmail Yaşar, köylerine yapılacak çevre düzenlemesi için gerekli alt yapı malzemelerinin talebini Malatya Büyükşehir Belediye Yol Altyapı Dairesi’ne ilettikten sonra, Malatya Büyükşehir Belediye Yol Altyapı Dairesine ilettikten sonra, Malatya Büyükşehir Belediye Yol Altyapı Dairesi ekiplerinin sevkiyatına başladığını duyurdu.

            Muhtar İsmail Yaşar, yaptığı açıklamada, “Mahallemiz için bugün başlatacağımız çevre düzenlemesi, okul ve köy yaşam merkezimizin bahçe düzenlemesi için gerekli alt yapı malzemelerinin temini konusunda Malatya Büyükşehir Belediye Yol Altyapı Dairesi ekiplerinin sevkiyatına başladı. 

             Bu konuda başta Malatya Büyükşehir Belediye Yol Altyapı Daire Başkanı Sayın Ahmet Suat Soylu’ya ve İlçe Şefimiz Gökhan Gökçe’ye ekibine şahsım, mahallem adına çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

            Bu gelişmeyle birlikte Hekimhan Söğüt Köyü, yaşam kalitesini artıracak ve çevresel estetiği güçlendirecek bir düzenlemeye kavuşacak.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN