Hekimhan Söğüt Mahalle Muhtarı Yaşar'ın Tedavisi Sürüyor

Malatya'nın Hekimhan İlçesi Söğüt ( Köyü ) Mahalle Muhtarı İsmail Yaşar'ın Malatya Eğitim Araştırma hastanesinde tedavisi sürüyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Malatya’nın Hekimhan İlçesi Söğüt ( Köyü ) Mahalle Muhtarı İsmail Yaşar’ın Malatya Eğitim Araştırma hastanesinde tedavisi sürüyor.

        Söğüt Mahallesine yaptığı hizmetlerle Doğu Anadolu Bölgesinin en başarılı Muhtarı olarak örnek gösterilen Hekimhan Söğüt Mahalle Muhtarı İsmail Yaşar gece gündüz yöresine hizmet yapmak için il dışı ve il içi ziyaretlerle dinlenmeden hemşerilerine hizmet götürme çabasında iken aşırı yorgunluğa bağlı olarak hastalanması herkesi üzdü.

          Malatya Eğitim ve Araştırma hastanesinde aşırı yorgunluğa bağlı olarak halsizlik ve vücut ısısının yükselmesine bağlı olarak havaların değişkenliğine paralel gribal enfeksiyon tanısıyla uzman doktorlar tarafından acilen tedaviye alındı. 

         Yapılan tetkik ve tahliller sonucu Söğüt Mahalle Muhtarı İsmail Yaşar uzun bir süre tedaviyle birlikte istirahat edeceği öğrenildi. Çok sayıda geçmiş olsun telefonu alan Söğüt Mahalle Muhtarı İsmail Yaşar’ı görmek isteyen dostları ise Malatya Eğitim ve Araştırma hastanesine akın ettiler. Kısa süre sonra taburcu olan Muhtar Yaşar'ın tedavisi evde devam edecek

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Hekimhanlı | 10 Haziran 2024 12:47

    Sayın Muhtarım geçmiş olsun. Rabbim Şifalar versin...

BUNLARA DA BAKIN