İl Müdürü Aksoy' Eğitimli Ve Öğretimli Nesil İle Başarılı Bir Toplum Oluruz'

Şanlıurfa Tarım Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy' Ülkemiz gelecek kaygısını yenmiş yetişmiş, milletimize hizmet edecek insanlara ihtiyaç duyuyor'

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet AKSOY Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof Dr Ahmet Yılmaz, Prof. Dr. Mustafa Aydoğdu, Prof. Dr. İrfan Özberk, Prof. Dr. Abdülhabip Özel ile Bozova Atatürk Barajı Çok Programlı Anadolu Lisesinde öğrenciler ile buluştu. 

        Birçok alanda proje geliştirme uğraşında olan Bozova Atatürk Barajı Çok Programlı Anadolu Lisesi yönetimine katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

         Bozova Atatürk Barajı Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Kamber Hoca" Okulumuz, Ardunyalı sulama sistemi ile kodlama sayesinde toprağın nemölçer sensör sayesinde su israfının önüne geçme arzusunda. 

            Ayrıca okulumuz e-twining projesinde su tasarrufu çalışması ile uluslararası belge başvuru sürecinde “ diye belirtti.

           Prof Dr Mustafa Aydoğdu moderatörlüğünde yapılan programa ilk konuşmayı Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yılmaz yaptı. Öğretimin önemini ve Şanlıurfa Ziraat Fakültesi eğitim sürecini öğrenciler ile paylaştı.

         Konuşmacı olarak katılan Şanlıurfa Tarım Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy ve Akademisyenlerin uzmanlık alanları kapsamında Bozova Atatürk Barajı Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine gerek sosyal ve gerekse teknik bilgi aktarımı yaptılar.

         Şanlıurfa Tarım Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy" Kadim medeniyetin çocukları olarak tanımladığı okul öğrencilerine;" Ülkemiz gelecek kaygısını yenmiş yetişmiş, milletimize hizmet edecek insanlara ihtiyaç duyuyor” dedi. 

AKSOY“ VATANA, MİLLETE, BAYRAĞA HİZMET EDECEK NESİL DE SİZSİNİZ"

         İl Müdürü Aksoy, "Özgürlüğün yolu bilgiden geçiyor. Vatana, Millete, Bayrağa hizmet edecek Nesil de sizsiniz. Uygulamalı eğitim önemli, kadim bilgiye ulaşırsınız. Öğretim ve eğitim farklıdır. Eğitimli ve öğretimli nesil ile başarılı bir toplum oluruz. 

         Dünyada bitkisel ve gıda üretiminde 10. Avrupa'da 1.sıradayız. Bakanlığımız uygulamaları içinde Hayvansal üretimde Embriyo transferi yöntemiyle dünyada önemli bir seviyeye geldik. 

AKSOY” BİLGİNİZ İLE İNSANLARI ETKİLERSİNİZ”

         Üretim yapacak çiftçimiz olduğu sürece bütün savaşları kazanacak güçte oluruz.  Bizi farklı kılan aldığımız eğitim öğretmenlerimizin katkısı ve kişisel kodlarımız. Milletimizin genetiğinde yönetmek var.  Bilginiz ile insanları etkilersiniz.

         Tarım ve Orman İl Müdürlüğü olarak bütün gençlerimize ve ailelerine destek ve katkı sunmaya çalışacağız. Kendinizi heba etmeyin sosyal medyadan uzak durun, derslerinize odaklanın, ayda en az bir kitap okuyun."dedi.

        Değerli Okul Hocalarımızı ve kıymetli öğrencilerimizi İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüze davet ediyoruz. Gelin bizleri ziyaret edin çalışmalarımızı görün akıllarda kalan ne sorular var ise sorun. Okulumuzun değerli hocalarına ve öğrencilerimize gösterdikleri yoğun çaba ve ilgi için teşekkür ederiz. Ülkemizin teminatı gençlerimiz. “
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN