İl Müdürü Aksoy' Üreticilerimiz İçin Sahadayız'
Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün başlattığı' Alo Ziraat Doktorum Projesi' ile Çiftçilerin sorunlarına cevap veriliyor, çözüm bulunuyor.
- 05.09.2024 19:22
- Güncelleme: 05.09.2024 19:26
Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün başlattığı“ Alo Ziraat Doktorum Projesi” ile Çiftçilerin sorunlarına cevap veriliyor, çözüm bulunuyor.
Telefon hattı yanı sıra whatsapp üzerinden 7 gün 24 saat Şanlıurfa Çiftçisine ve Üreticilerine hizmet veriliyor.
Gap Projesinin devreye girmesiyle birlikte Şanlıurfalı çiftçiler ürün çeşidini artırdı. Suya kavuşan çiftçiler bilinçli üretimle yılda 3 ürüne kadar verim alabiliyor. İyi tarımda Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürlüğü görevine gelen Mehmet Aksoy’un sahadaki başarılı çalışmalarıyla ve geliştirdiği projeleriyle çiftçilere destek oluyor.
Mehmet Aksoy’un İl Müdürü olarak gelmesiyle birlikte Şanlıurfalı çiftçi ve üreticilerin de yüzleri gülmeye başlarken değişim ve dönüşümler kendini hissettirmeye üretimlerle birlikte başladı.
ŞANLIURFA TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ PROJE YAPIYOR ÇİFTÇİLERİN YÜZÜ GÜLÜYOR
Harran Üniversitesi ve Gap Araştırma Enstitüsü Öğretim üyeleriyle yürütülen proje çiftçilerin sorunlarına yerinde müdahale ediliyor.
Şanlıurfa da daha bilinçli üretim yapılması için” Alo Ziraat Doktorum” Projesini hayata geçirten Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy” Üreticilerimiz İçin Sahadayız. Üniversitemiz bütün teknik ekibimiz Alo Ziraat Doktorum projesiyle kalkınma için üretim, üretim, üretim diyoruz.”
İl Müdürü Mehmet Aksoy” Projemizin amacı bölgemizdeki Hayvansal üretimi bitkisel üretimi ve Balıkçılık ile ilgili olan problemleri Uzman arkadaşlarımızla ve mühendislerimizle çözüme kavuşturmak.
Sahada çözülemeyen problemlerin görüntüleri uzman ekiplerimize gönderiliyor. Hastalıklarla ilgili ve tüm sorunlarla ilgili çözüm bulunması sağlanıyor. Alo Ziraat Doktorum whatsapp üzerinden çiftçilerimiz, üreticilerimiz bize ulaşıyorlar.
Bizlerde 7 Gün 24 Saat onların sorunlarını çözmek için arkadaşlarımızı görevlendiriyoruz. Teknik ekiplerimiz sorunun çözümü için reçetelerini yazarak sorunları gideriyorlar.Kalkınma Üretimden geçer.
Yöneticiler Atandıkları bölgenin, İnsanlarını coğrafyasını iyi tanımalı ve; Bu coğrafyanın tüm paydaşları için dürüst ve samimi çalışmalıdır…
Yönetici: Sistemi iyi çalıştırmalı ve sistemin tüm paydaşlarını;
LİYAKAT
BİLGİ
ASALET
ADALET
İRADE
ERDEM
CESARET
TECRÜBE
EMANET...
Özeliklerini gözeterek yönetmeli. Coğrafyayı tanımadan asla yönetemezsiniz!..