İşadamı Taner Çelik'ten Bayram Mesajı

Malatya'nın önemli Saygın İşadamlarından Malatya Çelik Apart Yönetim Kurulu Başkanı Taner Çelik Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Mustafa İZCİ

      Malatya’nın önemli Saygın İşadamlarından Malatya Çelik Apart Yönetim Kurulu Başkanı Taner Çelik Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında; 

      " Toplum hayatımızda çok özel ve anlamlı bir yeri olan sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel şekilde yaşandığı dini bayramlar, özlemleri gideren, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, hoşgörü duygusunu güçlendiren müstesna günlerdir.

          Sevgi, saygı ve hoşgörünün birleştirici gücü, Ramazan ayının adeta bir ödülü olan Ramazan Bayramı bizim için önem arz etmektedir.

           Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramı en güzel şekilde değerlendirmeliyiz. 6 Şubat depremlerini çok ağır yaşayan Malatya'mızın eski ihtişamlı günlerine yeniden kavuşması en büyük dileğimizdir. 

         Bayram; sarılmaktır ve kucaklaşmaktır. Kırılan kalpleri onarmaya yarayacak bir helalleşme fırsatıdır. Bayram; büyüklerimize hürmet, küçüklerimize ise sevgidir.

         Yüce Türk Millet’i bilmelidir ki; Devletimiz mazlumun her daim yanında, zalimin ise dimdik karşısındadır. Türk-İslam Alemi’nin ve Malatyalı Hemşerilerimin, Ülküdaşlarımın Ramazan Bayramı’nı içtenlikle tebrik ediyorum."

Taner ÇELİK
Malatya Çelik Apart Otel

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN