- Haberler
- Özel Haber
- İYİ Parti Malatya Teşkilatı'ndan Geniş Kapsamlı İstişare Toplantısı
İYİ Parti Malatya Teşkilatı'ndan Geniş Kapsamlı İstişare Toplantısı
İYİ Parti Malatya İl Başkanı Av. Emircan Eren başkanlığında İlçe Başkanlarının katılımıyla geniş kapsamlı değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.
İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından İl Başkanı Av. Emircan Eren başkanlığında İlçe Başkanlarının katılımıyla geniş kapsamlı değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.
İlçe başkanlarının yoğun katılım sağladığı toplantıda, teşkilat çalışmaları ve Malatya gündemi tüm yönleriyle ele alındı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Malatya İl Başkanı Av. Emircan Eren, teşkilatların güçlü olmasının temelinde istişare kültürü ve ortak aklın yer aldığını belirtti. İl ve ilçe teşkilatlarının uyum içinde çalışmasının önemine dikkat çeken Eren, İYİ Parti’nin Malatya genelinde sahaya daha güçlü şekilde yansıyan, vatandaşla birebir temas kuran bir siyaset anlayışıyla yoluna devam ettiğini ifade etti.
Malatya İl Başkanı Av. Emircan Eren” İlçe başkanlarımızla bir araya gelerek kapsamlı bir değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdik.
Önümüzdeki sürece dair hedeflerimizi, sahadaki çalışmalarımızı ve teşkilatlarımızın daha güçlü, daha görünür ve daha etkin hâle gelmesi için atacağımız adımları ele aldık. Birlikte çalışarak, ortak akılla ve kararlılıkla Malatya’da İYİ Parti’yi daha ileriye taşıyacağız.
Toplantımıza katılım sağlayan tüm ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız.
İlçe başkanlarının söz alarak kendi bölgelerine ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu toplantıda; saha çalışmaları, teşkilat faaliyetleri, üye çalışmaları ve vatandaşlardan gelen talepler detaylı şekilde görüşüldü. İlçelerde yaşanan sorunlar tek tek ele alınırken, çözüm önerileri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda ayrıca Malatya’nın güncel sorunları, ekonomik sıkıntıların yerel yansımaları, deprem sonrası süreç, tarım ve esnafın yaşadığı problemler ile sosyal konular masaya yatırıldı. İl Başkanı Av. Emircan Eren, İYİ Parti’nin temel hedefinin halkın sorunlarını yerinde tespit etmek ve çözüm odaklı siyaset üretmek olduğunu vurguladı.
Samimi ve verimli bir ortamda gerçekleşen toplantı, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi. İYİ Parti Malatya İl Teşkilatı’nın, önümüzdeki süreçte il genelinde saha çalışmalarını artırarak vatandaşlarla daha sık bir araya geleceği belirtildi.
Bakmadan Geçme