Kuluncak'ta Başkan Adayı Asef Zengin'e Yoğun İlgi

CHP Kuluncak Belediye Başkan Adayı Asef Zengin' Gelecek Seçimler İçin Değil Gelecek Nesiller İçin Adayım' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        CHP Kuluncak Belediye Başkan Adayı Asef Zengin“ Gelecek Seçimler İçin Değil Gelecek Nesiller İçin Adayım” dedi.

       31 Mart Seçimlerine sayılı günler kala Kuluncaklılar CHP Belediye Başkan Adayı Asef Zengin’e desteklerini artırarak devam ettirmeleri dikkatlerden kaçmıyor. 

       Seçim Gezileri kapsamında Alvar Mahallesine ziyarette bulunan CHP Kuluncak Belediye Başkan adayı Asef Zengin’i mahalle sakinleri yoğun ilgi ile karşılarken vatandaşlar başta içme suyu, Altyapı, Sokak aralarında çamur deryasını ve İnternet altyapı sorunlarını Başkan Adayı Asaf Zengin’e ilettiler.

ZENGİN” KULUNCAK BELEDİYESİ HALKIN BELEDİYESİDİR. SORUNLARIN ÇÖZÜM YERİDİR” 

      CHP Kuluncak Belediye Başkan adayı Asef Zengin” Kuluncak ilçemizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Çözülmeyecek sorunumuz yok. Yeter ki istişare ederek, yerinde doğru teşhislerle, doğru ve işin ehli kadrolarla insanlarımızı ötekileştirmeden, birlik ve beraberlik içerisinde belediyeciliği adil ve şeffaf olarak yapılsın.

         Bu makamlar Hizmet makamlarıdır. Buraların asıl sahipleri halkımızdır. Geldiğimiz gün bu kapıları gerçek sahipleri olan Kuluncak halkımıza sonuna kadar açacağız. Ben değil biz anlayışıyla Kuluncak ilçemizi geleceğe hizmetlerimizle hazırlayacağız. 

ZENGİN” 21 YÜZYILDA SU VE ALTYAPI SORUNU KONUŞULMAMALI”

         Bugün Alvar Mahallemize geldik. Mahalle sakinlerimizle bir arada istişarelerde bulunduk. Günümüzde halen Kuluncak ilçemizde insanın temel ihtiyacı olan su sorunu konuşuluyorsa, Altyapısı olmayan veya eksik olan sorunlar konuşuluyorsa, Çocukların oyun alanları yapılmamışsa bu tamamen yerel yöneticilerin suçudur. 

         Bunlar Belediyenin asli görevidir. Belediye su ve altyapıyı hizmet olarak getirememiş ise bu tamamen kadroların yetersizliğindendir. Göreve geldiğimizde sorunların nasıl çözüme kavuştuğunu herkes görecektir. Halkın istek ve talepleri bizim için görevdir. 

ZENGİN” KULUNCAK’TA KONAKLAMA SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

        İlçemizdeki en büyük eksikliklerden olan konaklama sorununa çözüm olması adına Öğretmenevi ve otel yapımı gerçekleştireceğiz. İlçemize gelenlerin kalacak veya konaklayacakları bi yer yok. Kadim İlçe Kuluncak hak ettiği değeri yeni dönemde bizim yapacağımız hizmetlerle alacak. 

        Birçok Coğrafi ürünümüz olduğu halde bunların dahi tescil edilmediğini görüyoruz. Dünyada az bulunan toryum gibi madenleri dahi ekonomiye kazandırtamayan bir ilçeyi yeni dönemde her alanda halkın ekonomisine katkı sunacak şekilde değerlendirecek adımları atacağız. Destek  Kuluncaklı hemşerilerimizden hizmet ise bizden. Kazanan Kuluncak ve halkımız olacak.”
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Selim | 16 Mart 2024 14:02

    Güzel projeleri var. Asef beye güveniyoruz. İlçede hep geriye gidilmişliğin acısı var. Bu asef başkanla çözülecektir kanaatindeyim.

BUNLARA DA BAKIN