MABİDAP'a Yılın En İyi STK Ödülü

Europen Awards 3. Avrupa ödülleri gecesinde Malatya Birlik ve Dayanışma Platformu'na yılın en iyi ve en başarılı STK ödülü verildi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Mustafa İZCİ

         Europen Awards 3. Avrupa ödülleri gecesinde Malatya Birlik ve Dayanışma Platformu’na yılın en iyi ve en başarılı STK ödülü verildi.

           Europen Awards 3. Avrupa ödülleri gecesinde Türkiye'nin 81 ilinden birçok sanatçının ve siyasetçinin bulunduğu gecede Malatya’dan da (MABİDAP) Malatya Birlik ve Dayanışma Platformu olarak yılın en iyi ve en başarılı STK ödülüne layık görüldü. 

         Ankara Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen Ödül gecesinde MABİDAP yönetim kurulu başkanı Doğan Dönmez ödülü Malatyalı ünlü sanatçı Selahattin Alpay'ın elinden alırken Başkan Dönmez" Ödülü Malatya’mız için alıyorum” diyerek aldığı ödül konuşmasında” Malatyalı hemşerilerimiz adına bu ödülü almanın heyecanını ve gururunu yaşamaktayız. 

        MABİDAP platformu üst yönetim kurulumuza ana kadememize kadın kollarımıza ve gençlik kollarına bu ekipte bulunan tüm çalışanlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.

        Asıl amacımız her yaştan ve her kesimden bireye hitap ederek toplum üzerinde farkındalık yaratıp toplumun aydınlanması üzerine eğitim, sosyal ekonomik, kültürel ve toplumsal konularda bireyleri bilinçlendirerek geçmişine bağlı kültürünü korumak ve gelecek nesillere aktarmak için çalışma projeler öneriler ve faaliyet yürütmekteyiz. 

        Bunun yanı sıra yerel ve evrensel değerlere sahip azim ve kararlılıkla hemşerilerimize hizmet eden dürüst, dinamik ve çalışkan girişimci, gelişime açık, Malatya’nın  tanıtımına ve birlik olmasına katkı sunan bir sivil toplum kuruluşu olarak ilerlemekteyiz.

         Yaşanılan altı şubat depremlerinden bugüne kadar tüm ekipleriyle sahada zaman ve saat gözetmeksizin büyük bir özveriyle vatandaş odaklı çalışmalarımızı devam ettirmiş bulunmaktayız. Gerek sosyal medyada gerekse basında çalışmalarımız büyük bir yer bulmuştur.

          Malatya’mızın yeniden inşasının ve ihyası gerçekleşmesi noktasında MABİDAP olarak samimiyetine inandığımız gerçek Malatyalılar ve Malatya’mızın derdiyle dertlenen platformumuz Malatya’mızı hiçbir şekilde sahipsiz bırakmadı bırakmayacak.

          Malatya’ya hizmet ve destek olmak için kamu kurum ve kuruluşlarla ortak akıl ile hareket ederek birliği ve beraberliği sağlayarak çalışmalarına devam edeceğiz. Başta Malatyalılar olmak üzere siyasetçilere kamu kurum ve kuruluşlara basınımıza sonsuz teşekkürlerimi belirtiyorum” diye belirtti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN