MADEF Bayramın 4 Günü Kale Çilek Festivalini Düzenliyor

İstanbul'un önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Malatya Dernekler Federasyonu( MADEF ) Genel Merkez toplantı salonunda Yönetim Kurulu toplantısını Genel Başkan Yılmaz Durmuş başkanlığında gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        İstanbul’un önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Malatya Dernekler Federasyonu( MADEF ) Genel Merkez toplantı salonunda Yönetim Kurulu toplantısını Genel Başkan Yılmaz Durmuş başkanlığında gerçekleştirdi.

         MADEF Yönetim Kurulu toplantıya eksiksiz katılırken geçtiğimiz yıllar Kale ilçesinde Çilek Festivalini düzenlemiş ve ilçenin tanıtımına büyük katkı sunmuştu. Bu yılda alınan karar gereği Kale ilçesinde Bayramın 4 günü Çilek Festivali yapılacağı oy birliği ile kabul edildi.

          MADEF Genel Başkanı Yılmaz Durmuş açıklamasında” Malatya Dernekler Federasyonu Genel merkezimizde gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantısında Kurban Bayramın 4.Günü Kalede yapacağımız Çilek Festivalimizin ve Kurban Bayramdan sonra Güngören’de yapacağımız Kayısı Festivalin kararını aldık.

          Malatya’mızın coğrafi işaret belgeli Çilek ve Kayısıyı bu vesileyle tanıtmak, hemşerilerimizle bir araya gelerek birlik ve beraberliği pekiştirmek için bu tür organizasyonlarımız oluyor. Şimdiden tüm hemşerilerimizi etkinliklerimize davet ediyoruz” diye belirtti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN