Malatya'da Kebapta Lezzetin Adresi' Usta'nın Yeri'

Usta'nın yerinde Kebap ve ızgara yemek ayrıcalıktır. Siz tattınız mı?

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Malatya'da kebap keyfi denince akla ilk gelen yerlerden biri olan "Usta’nın Yeri", kebap severlere eşsiz bir lezzet deneyimi sunuyor. 

         Büyükşehir yanında Geçici Esnaf çarşısında yer alan bu mekân, organik ürünleri ve ustalıkla hazırlanmış kebaplarıyla damak zevkine hitap edenlerin vazgeçilmez adresi haline gelmiş durumda.

       Usta’nın Yerinde Malatya’nın yaylalarında doğal kekik otları ve meşe palamuduyla yetiştirilen Küçükbaş ve Büyükbaş hayvanların veteriner kontrolünde kesimi yapılarak vatandaşların hizmetine sunmasıyla tanınan” Usta’nın Yeri”nde Adana-kuşbaşı, tavuk şiş, sıcak yemekler, kıyma, Urfa, bonfile, dürüm ve et tavuk ürünleriyle geniş bir menü sunuyor. 

          Usta’nın Yeri” işletmesinin kurucusu Abdurahman Aslan ve oğlu Ahmet Aslan, yılların deneyimiyle Malatyalılara unutulmaz tatlar yaşatıyorlar. Et ustası Hüseyin Kolcu’nun da yardımlarıyla zırhta hazırladığı ürünler Malatyalıların vazgeçilmez lezzetleri arasında büyük beğeni almaya devam ediyor.

         Bu aile işletmesi, sadece kebap değil, aynı zamanda sıcak ve samimi bir ortam da sunuyor. Usta’nın Yeri'nde kullanılan tüm ürünler organik ve yerel kaynaklardan temin ediliyor, bu da her bir yemeğin lezzetini daha da arttırıyor.

        Büyükşehir Belediyesi Yanındaki Esnaf çarşısında kurulan Usta’nın Yeri, hem kaliteli hizmeti hem de leziz yemekleriyle Malatya’nın en sevilen kebap adreslerinden biri olmaya devam ediyor. Eğer siz de gerçek kebap lezzetini deneyimlemek istiyorsanız, yolunuzu mutlaka Usta’nın Yeri'ne düşürün.

        Abdurahman Aslan ve Ahmet Aslan'ın ustalıkla hazırladığı kebaplar, Malatya’da kebap severlerin ilk tercihi olmaya devam ediyor. Usta’nın Yeri, lezzetin adresi olarak adını duyurmaya devam edecek gibi görünüyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN