Malatya'nın Efsane Emniyet Müdürlerinden Dr. Ömer Urhal Malatya'da

Malatya'yı Türkiye'de en huzurlu iller sıralamasında üst sıralara gelmesini sağlayan, Eski emniyet Müdürü şimdi ise Emniyet Genel Müdür Yardımcısı görevinde olan Dr. Ömer Urhal Malatya'da ziyaretlerde bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

             Malatya’yı Türkiye’de en huzurlu iller sıralamasında üst sıralara gelmesini sağlayan, Eski emniyet Müdürü şimdi ise Emniyet Genel Müdür Yardımcısı görevinde olan Dr. Ömer Urhal Malatya'da ziyaretlerde bulundu. 

           Malatya'nın aynı zamanda fahri hemşerisi olan ve Malatyalıların gönlünde güzel izler bırakan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı ve Efsane eski İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Malatya Valisi Ersin Yazıcı ve Emniyet Müdürü Arif Çankal ile bir araya geldi. 

          Malatya’dan tayini çıktığı halde Malatya ile bağlarını hiç koparmayan ve ikinci memleketim dediği Malatya’yı Huzur ve güven içerisinde çalışmalarıyla Huzur kenti yapılmasını unutmayan Malatyalılar Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Urhal’a minnettar olduklarını her yerde dillendirmeye devam ediyorlar.

          Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Urhal beraberinde İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ile birlikte Yapımı devam eden Polisevi İnşaat Alanını ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile Özel Hareket Bölge Merkezini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN