Malatya'nın Meşhur Ahmet Bey Kadayıfları Usta'nın Yerinde

1964 Yılından beri süregelen Babadan oğula miras Meşhur' Ahmet Bey Kadayıfları' artık Usta'nın Yeri'nde Malatyalıların damak tadına hitap etmeye devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        1964 Yılından beri süregelen Babadan oğula miras Meşhur” Ahmet Bey Kadayıfları” artık Usta’nın Yeri’nde Malatyalıların damak tadına hitap etmeye devam ediyor.

        Malatya usulü Tel kadayıftan yapılan ve tamamen Hekimhan cevizi ile Yazıhan Pancarından elde edilen Şekerden yapılan ve lezzet aromasını ise yılların deneyimli aşçısı  Abdurrahman Aslan’ın özel tarifleriyle tatlandırılan Malatya’nın vazgeçilmez tatlısı Meşhur” Ahmet Bey Kadayıfları“ tatlısı şimdi Belediye yanı geçici Çarşı’da bulunan Usta’nın Yeri Kebap ve yemek salonunda müşterilerinin hizmetine sunuldu.

         1964 yılından beri vazgeçilmez bir tad olarak Malatya markası olarak tescillenen Meşhur” Ahmet Bey Kadayıfları” tatlısından yemek isteyenlerin akın ettiği ve lezzete önem veren gurmelerin uğrak yeri olan Ustan’ın Yerinde Malatya usulü kadayıf tatlısı yemek ayrıcalık.

          İşletme sahibi İş İnsanı Gurme Ahmet Aslan Babadan aldığı Meşhur Ahmet Bey Kadayıfları tatlısının reçetesini ise ilk günkü lezzette imalatını yaptırtarak Malatyalıların damak tadına sunmaya devam ediyor.

         Yoksa Siz halen Meşhur Ahmet Bey Kadayıfları tatlısını tatmadınız mı? 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN