Malatya'nın Sevilen Ailelerinden Flaş Haber ve Derinhaber'e Sürpriz Ziyaret

Malatya'nın derin köklerinden beslenen dostluk ve dayanışma ruhu, dün istasyon virajındaki Basın Konteynerinde muhteşem bir buluşmaya sahne oldu.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

           Malatya'nın derin köklerinden beslenen dostluk ve dayanışma ruhu, dün istasyon virajındaki Basın Konteynerinde muhteşem bir buluşmaya sahne oldu. Prof. Dr. Alaattin Polat ve eşi, başarılı çalışkan  Üniversite Mahallesi Muhtarı Esra Polat, Aile Hekimi Dr. Atilla Aydoğdu ve değerli eşi, İnönü Üniversitesi Kongre Kültür Merkezi'nin Müdiresi  Tuğba Aydoğdu, emekli eğitimci Vahit Yalvaç ve sevgili eşi Eski Başhemşire Yardımcısı Emekli Nevin Yalvaç, uzun yıllara dayanan dostluklarını ve dayanışmalarını bir kez daha perçinlemek için Flaş Haber ve Malatya Derin Haber'e neşeli bir ziyaret gerçekleştirdiler.

        Remzi Hayta'nın samimi sözleriyle açılan buluşmada, yıllar boyu süregelen sıcak aile dostluklarının değeri bir kez daha vurgulandı. Hayta, "Güçlü bağların izinde, bugün burada kıymetli ailelerimizin sürpriz ziyaretiyle bir araya geldik. Bu anlamlı buluşma, dostlukların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor ve bizi mutlu ediyor. Sevgili ailelere teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

            Ziyarette ayrıca, daha önce Devlet Hastanesi'nde Başhemşirelik görevini üstlenmiş ve şu an İnönü Üniversitesi Kongre Kültür Merkezi'nin Müdireliği görevini yürüten Tuğba Aydoğdu'ya doğum günü sürprizi yapıldı. Bu anlamlı sürpriz, ziyaretin neşesini daha da artırdı. Ayrıca, BBP Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Aliye Aybar da ziyarette yer aldı, dostluk ve dayanışmanın önemini bir kez daha vurguladı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN