MalatyaHAYDer 15 Yaşında!

MalatyaHAYDer 15. Kuruluş Yıldönümünü Geleneksel Yemek Buluşmasıyla Kutluyor

            Kısa adı MalatyaHAYDer olan Malatya Hayırsever Ermeniler Kültür ve Dayanışma Derneği, kuruluşunun 15. yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor. Geleneksel hale gelen kuruluş yıldönümü kutlama yemeği, bu yıl da büyük bir buluşma atmosferinde gerçekleştirilecek.

           Dernek yönetim kurulunun organizesinde düzenlenecek olan program, 13 Aralık 2025 Cumartesi günü Kumkapı Meryem Ana Patriklik Kilisesi Harutyun Amira Bezçıyan Salonunda yapılacak. MalatyaHAYDer üyeleri, davetliler ve cemaat mensuplarının katılımıyla gerçekleşecek olan gece, hem dayanışma kültürünü güçlendirmeyi hem de Malatyalı Ermenilerin birlik beraberliğini pekiştirmeyi amaçlıyor.

        MalatyaHAYDer yönetimi 15 yıllık süreçte kültürel mirasın korunması, sosyal dayanışmanın artırılması ve yardımlaşma faaliyetlerinin genişletilmesi adına önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

MalatyaHAYDer Yönetim Kurulu sosyal medya’dan yaptığı duyuruda;

Değerli MalatyaHAYDer Üye ve Dostları,

         Her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz kuruluş yıl dönümü kutlama yemeğimizi bu sene de yine; yöresel yemekler, müzik ve sürprizler eşliğinde; 13 Aralık 2025 Cumartesi günü saat 20.00’da, Kumkapı Meryem Ana Patriklik Kilisesi, Harutyun Amira Bezciyan Salonu’nda gerçekleştirmeyi arzuluyoruz.

        Sağlıklı bir organizasyon adına, katılım durumunuzu "en geç" 30 Kasım 2025 Pazar gününe kadar tarafımıza bildirmeniz önemle rica olunur. 15. yıl dönümü kutlama yemeğimize, tüm üye ve dostlarımız davetlidir. Saygılarımızla,

MalatyaHAYDer YK.
 

Bakmadan Geçme

Malatya Derin Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!