Malatyalılar Müjde

Artık Malatya'dan İstanbul'a hızlı tren ile gitmek hayal olmaktan çıktı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Artık Malatya’dan İstanbul’a hızlı tren ile gitmek hayal olmaktan çıktı. 

       Sabah Saat 08,00’de Sivas Bölge treni ile  Sivas’a gidecek olan yolcular saat 13.00’de kalkan hızlı tren ile aktarmasız olarak İstanbul’a seyahat edebilecek.

         Malatyalıların gurur duyduğu her zaman Malatya’nın menfaati düşünen ve Malatya halkının TCDD daha iyi şekilde yararlanması için çalışan TCDD Genel Müdür Yardımcısı ve Hemşerimiz olmaktan Gurur Duyduğumuz Şinasi Kazancıoğlu Malatyalılara müjdeyi verdi.Artık Sivas’dan İstanbul’a 7saat 10 dakika da gidebilecek.

         Yarın Başlayacak olan Sivas –İstanbul hızlı treninde Malatya’daki yolcuların da yararlanması  için Bölge saatine denk getirildi. Malatya’da sabah saat 08.00’de Bölge treni ile Sivas’a gidecek yolcu sıvaş aktarmalı İstanbul bileti aldığı takdirde Sivas’ta saat 13.00’de hareket eden hızlı tren ile aktarmasız olarak İstanbul’a seyir edebilecek.

         TCDD Malatya’dan İstanbul’a gidecek yolcuların Ekonomik bilet 905 tl. Olurken 65 yaş üstü vatandaşların 450 tl ile İstanbul’a yolculuk yapabilecek. Ayrıca 60-64 aralık yaş grubuna yüzde 15 indirim, Öğretmen, memur ise yüzde 15 indirim olduğu belirtildi. İşte TCDD hızlı trende indirim oranları

0-6 Yaş Çocuk : Ücretsiz
13-26 Yaş ; %15 indirim
60-64 Yaş : %15 İndirim
65 ve Üstü : %50 indirim

Öğretmen, Askeri yolcu ,Memur:%15 İndirim

TCDD Personeli : %20 İndirim

Engelliler: Ücretsiz

          Sivas-İstanbul hızlı tren seferi yarın başlayacağı ve Sivas’da ve İstanbul’da yarın tören düzenleneceği belirtildi.

           Malatya halkının Hızlı trenden yararlanması için tüm imkanlarını kullanan TCDD Genel Müdür Yardımcısı Şinasi Kazancıoğlu’na adeta teşekkür yağıyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN