MEV Bursiyer İftarında Hayırseverlerle Biraraya Geldi

Türkiye'nin Eğitim konusunda Saygın ve güvenilir kuruluşlarından Malatya Eğitim Vakfı ( MEV ) Malatyalı Üniversite öğrencilerine Burs veren gönüllüler ile iftar yemeğinde bir araya geldiler.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Türkiye’nin Eğitim konusunda Saygın ve güvenilir kuruluşlarından Malatya Eğitim Vakfı ( MEV ) Malatyalı Üniversite öğrencilerine Burs veren gönüllüler ile iftar yemeğinde bir araya geldiler.

         Ankara’nın seçkin mekânlarından Balgat Barolar Birliği Restoranında MEV ev sahipliğinde bir araya gelen seçkin davetli topluluğunun yanı sıra önceki dönemlerde Malatya’da görev yapmış efsane Valilerden Saffet Arıkan Bedük, 15 Temmuz Kahramanlarından Vali Mustafa Toprak, Amiral Abdullah Akgül, İçişleri Bakanlığı Mülküye Başmüfettişi  Atilla Şahin, MEV Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Akşit, Başkan yardımcıları Dr. Deniz Akdeniz Topçu, Kadın Kolları Başkanı Ersin Şavata Kıralp, MEV Yön. Kurulu Üyeleri Şanal Tosun, İş Kadını Burçin Şahin ve Eşi, Mehtap Şahin, Nalan Sezen, Sergül Erdoğan, Amiral Abdullah Akgül, MEV Önceki dönem Malatya il Başkanı Necdet Narin, Diş Hekimi Ercan Erdoğan, Çocuk Doktoru Mehmet Turfanda, Dr. Meltem Turfanda, Ecz. Aysun Evliyaoğlu, Mak. Mühendisi Tamer Evliyaoğlu, Eğitimci Aysel Yüzer, EKO TV Ankara Temsilcisi Hazal Ateş, Av. Yaşar Kıralp, Av. Ayça Yüzer, Uzm. Dr. Ayşegül Altıntop Geçkil, İş İnsanı Şaziye Aslan ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.
 
          Malatya Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Akşit yaptığı açılış konuşmasında” Kıymetli MEV Gönüllülerimiz; Bursiyerlerimize iftar vermek gençlerimizi sevindirmek için bugün Bursiyer iftarımıza bizleri kırmayarak geldiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum” diye belirtti. 

        Malatya’da Vali olarak görev yaptığı esnada 15 Temmuz Hain Feto kalkışmasında canını siper ederek Malatya’da görev yapan ve süreci çok iyi yöneterek hainlere fırsat vermeyen Malatya Valisi Mustafa Toprak ise Malatya’yı ve Malatyalıları unutamadığını belirttiği konuşmasında;

        “ Malatya’da görev yaptığım süre zarfında çok güzel anılarım ve dostluklarımız oldu. Malatya Vatanına, Milletine, Devletine, Bayrağına bağlı bir ilimiz. Çok önemli yetişmiş devlet adamları ve yöneticileri ile kuruluşları bünyesinde barındıran önemli bir ilimiz.

         Malatya Eğitim Vakfı ise kuruluş amacına uygun seçkin insanların bir araya gelerek Üniversiteli öğrencilere burs veren Türkiye’de önemli bir Vakıf kuruluşumuz. Kendilerini tebrik ediyorum. Bugün bir arada olmaktan da ayrıca büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum” dedi.

         Malatya’nın efsane Valilerinden Saffet Arıkan Bedük ise” Malatya benim ikinci memleketim. Hiçbir zaman bağımızı koparmadık. Çok güzel anılarımız ve çalışmalarımız oldu. Malatya Eğitim Vakfı da gönüllülük esasına göre kurulmuş Eğitim konusunda öğrencilere cansuyu olan bir Vakfımız. 

         Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Haluk Akşit başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerini ve Hayırsever Bursiyerleri de tebrik ediyorum. Çok kutsal bir görevi icra ediyorlar. Bugün burada hep beraber iftarımızı açmanın coşkusunu yaşadık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye belirtti.

         Malatya Eğitim Vakfı Bursiyer İftarında sıcak sohbet eşliğinde 2024 – 2025 Eğitim Öğretim yılında izlenecek yol haritası üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Haber Foto: Remzi HAYTA
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN