MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı'ya Ziyaret

Malatya Flaş Haber ve Malatya Derin Haber imtiyaz sahibi Kayhan İnceoğlu ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette, MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı'ya yeni görevinde başarılar dileyerek desteklerini ilettiler.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Önceki dönem MHP İl Başkanlığı görevini başarıyla yürüten ve son olarak 14 Mayıs Seçimlerinde MHP'den Milletvekili adayı olan Mesut Samanlı, MHP Genel Merkezi'nin yapılan kongresinde Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeliğine seçilmesinin ardından Malatya'da sevgi dolu bir ziyaret aldı.

          Malatya Flaş Haber imtiyaz Sahibi Remzi Hayta ve Malatya Derin Haber imtiyaz sahibi Kayhan İnceoğlu ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette, MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı'ya yeni görevinde başarılar dileyerek desteklerini ilettiler. 

          Konuşmalar sırasında, Samanlı'nın geçmişteki hizmetleri ve yerel basına verdiği destek vurgulandı. Malatya Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta, "Sayın Başkanımızla Battalgazi ilçe başkanlığı ve il başkanlığı dönemlerinde çok verimli çalışmalar gerçekleştirdik. 

        Sayın Başkanımızın yerel basına verdiği önem ve destek, Malatya için büyük bir onur. Mesut Başkanımıza tebriklerimi sunuyor, yeni görevinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

        MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Malatya'nın iki değerli gazeteci kardeşimin bizleri ziyareti çok mutlu etti. Güzel dilek ve temennileriniz için çok teşekkür ederim. Ayaklarınıza sağlık" şeklinde konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN