Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak'tan Malatya Derin Haber'e Ziyaret

Malatya'nın sevilen siyasetçilerinden AK Parti Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, basınla yakın temasını sürdürmeye devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Mustafa İZCİ

          Malatya'nın sevilen siyasetçilerinden AK Parti Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, basınla yakın temasını sürdürmeye devam ediyor. 
    
         Malatya'nın önde gelen haber kaynaklarından biri olan Malatya Derin Haber'in imtiyaz sahibi Kayhan İnceoğlu’nu ziyaret etti.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu” AK Parti Malatya Milletvekili Sayın İnanç Siraç  Kara Ölmeztoprak'ı ağırlamaktan ve misafir etmekten onur duyuyoruz.

           Çok değerli çok saygı duyduğumuz her zaman başımızın tacı olan 22 ve 23 dönem Milletvekilliği görevinde bulunan Sayın Fuat Ölmeztoprak'ın Kıymetli kızı olan Sayın İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak'ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 

          Kendisinin önemli çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve başarılı işlere imza atacağına inanıyoruz. 6 Şubat Depremlerini yaşayan Malatya’mızın tekrar ayağa kalkması için Sayın Vekilimizin gerek Ankara’da gerekse Malatya’da gösterdiği yoğun çaba takdire şayan. 

         Malatyalıların ve Bizler Basın mensuplarının daima ulaşabildiği bir vekilimiz. Nazik ziyareti için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

        AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ise” Yerel basımızı önemsiyoruz. Zaman, zaman fırsat buldukça Yerel basınla Malatya’mızın sorun ve çözüm yolları konusunda fikir alışverişi yapmak için bu tür basın ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. 

         6 Şubat Depremlerinde Malatya’mız ağır hasar aldı. Malatya’mızı yeniden eskisinden daha güçlü ayağa kaldırmak üzere Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla tüm imkanlar seferber edilmiş durumda. 

        Malatya’mız eskisinden daha güçlü ayağa kalkacaktır. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir liderimizin önderliğinde, Güçlü bir Türkiye var. Türkiye Yüzyılına yaraşır şekilde Hep birlikte elbirliğiyle Malatya’mızın inşasında ortak hareket edeceğiz. 

             Bizlerin çalışmalarını en iyi anlatacak kamuoyuna duyuracak siz değerli basın mensuplarısınız. Ev sahipliğiniz için Derin Haber İmtiyaz Sahibi Gazeteci Kayhan İnceoğlu’na Teşekkür ederim." şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN