Narkotik Şubeden Uyuşturucu Operasyonu
Malatya Narkotik Şube'nin yaptığı 4 ayrı çalışmada 636 gram Metamfetamin maddesi, 287 adet yeşil reçeteye tabi hap, 30 gram esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 6 adet fişek ile 90 adet sahte 100 TL (9.000 TL) ele geçirildi.
Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;
" Malatya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan 4 ayrı çalışmada; 636 gram Metamfetamin maddesi, 287 adet yeşil reçeteye tabi hap, 30 gram esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 6 adet fişek ile 90 adet sahte 100 TL (9.000 TL) ele geçirildi.
Toplamda 11 şüpheli yakalandı. TCK 188 maddesinden işlem yapılarak Adli Makamlara sevk edilen şüphelilerden 9'u tutuklandı, 2 şahıs ise Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı."
Bakmadan Geçme





