Ocak Partisinde İl Başkanı Mehmet Coşkun Oldu

Kuruluşu kısa zamanda olmasına rağmen 10 ay gibi kısa sürede Kendini tanıtan ve Türkiye'de ilgi odağı olmaya devam eden Ocak Partisinin Malatya İl Teşkilatında bayrak değişimi yaşandı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

       Kuruluşu kısa zamanda olmasına rağmen kısa sürede Kendini tanıtan ve Türkiye’de ilgi odağı olmaya devam eden Ocak Partisinin   Malatya  İl Teşkilatında bayrak değişimi yaşandı.

             Genel Başkanlığını Genç ve dinamik başkanı Kadir Canpolat’ın yaptığı Ocak Parti Malatya İl Teşkilatında değişim yaşandı. İl Başkanlığına Ocak Partisinden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Coşkun getirildi. 

       Malatya Belediye Dede Korkut Tesislerinde bir araya gelen Yeni yönetim kurulu kendi aralarında görev dağılımı gerçekleştirdi ve Birlik ve beraberlik mesajı verildi.

       Ocak Partisi İl Başkanlığına iş adamı Mehmet Coşkun Getirilirken, yönetim kurulu üyeliklerine İl Başkan Vekilliğine Ocak Partisinde Yeşilyurt Belediye Başkan adayı olan Eğitimci Sebahat Demir Başkan Yardımcılığına ise Battalgazi Belediye Başkan adayı  Mihriban Uyan Özkan, Mehmet Özbayrak  getirilirken, yönetim kurulu üyelikle , Aliseydi Özkul, Dursun Ateş, Ertuğrul Duran, Hatice Nuran Doğan, Remzi Hayta, Funda Akaslan.

          Kadın Kolları il başkanlığına Ayşe Ulukaya, Başkan Yardımcılığına ise Emine Esen,Güllüzar Gülsene Masal, Fatma Sultanoğlu,Ayhan Acur, Ayşe İriağaç, Enise Mürevet İriağaç getirildi.

        Yönetim Kurulu Toplantısında konuşan üyeler, Birlik ve beraberlik mesajı vererek Ocak Partisinin en kısa zamanda üye sayısını artırmak için saha çalışmasına başlama kararı alırken, İl Başkanlığına getirilen İş Adamı Mehmet Coşkun ise “ Bugün bir arada olmamızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Genç ve dinamik bir kadro ile yola çıkıyoruz. Sizlerin bu partiyi yükseklere taşıyacağınızdan hiç şüphemiz yoktur.

      Herkes sorumluluk bilinci içinde hareket edeceğine inancım tam.İki Değerli  İsim Başkan vekili  Kıymetli Sebahat hanım gerekse Başkan Yardımcısı Mihriban hanım siyasi tecrübe kazandılar.El birliğime aramıza katılan birbirinden değerli üyelerimizle Ocak ailesi olarak çalışacağız ve üye çalışmalarına ağırlık vereceğiz “ dedi.

      Toplantıya katılan yönetim kurulu üyeleri birbirleri ile tanışma toplantısı olurken toplantının sık sık yapılmasını  arzu ve talep ettiler.
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • osman | 29 Nisan 2024 11:13

    Bir seçim süreci eski başkanı akarte etmek üzere kurulmuş sanırım. Genel Kurul yapılıyor Başkan Büyükşehir adayı yardımcıları merkez ilçe adayları ya Malatya daki Kurucu başkan nerde? haberde ahde vefa da olsa bir yerde adı geçmezmi ? daha kurulmadan al aşağı. Editör" Yapılan görevlendirmede ismi söylenmeyen bir şeyler kafadan yazılmaz. Bunu Partinin yetkili organlarına söyleyiniz. Basına laf söyleyeceğinize dediğiniz isim açıklama yapsın onu da yazarız.

BUNLARA DA BAKIN