Özcan' Akçadağ Belediyesi Halkın Belediyesi Olacak'

Akçadağ Halkı Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan'ı Akçadağ Belediye Başkanı görmek istiyorlar.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Akçadağ Halkı Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan’ı Akçadağ Belediye Başkanı görmek istiyorlar.

         Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi bu dönemde Akçadağ Halkı yine Bağımsız diyecek. Seçim Çalışmaları kapsamında Akçadağ’ karış, karış gezen, vatandaşlarla bir araya gelerek istişarelerde bulunan Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan’a ziyaretlerde büyük teveccüh gösterilirken halkın desteği de çığ gibi büyüyor.

AKÇADAĞ’IN SORUNLARINI BİLİYORUM

         Akçadağ İlçesinin tüm sorunlarını biliyorum diyen Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan” Akçadağ bizim doğup büyüdüğümüz, hayatımızın geçtiği anılarımızın olduğu dostlarımızın, Akrabalarımızın, Hemşerilerimizin yani güzel insanların bir arada olduğu kadim ilçelerimizdendir. 

         Akçadağlı olmak ayrıcalıktır. Önce insan diyoruz. İnsan yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla çıktığımız hizmet yolunda Akçadağ İlçemizin tüm sorunlarını biliyorum. Çözülmeyecek sorunumuz yok. Yeter ki hemşerilerimizle birlikte olalım, Makamların asıl sahiplerine bu kapıları sonuna kadar açalım. 

          Hemşerilerimizin sorunlarını çözmek, İlçemizi geleceğe hazırlamak ve insanla ötekileştirmeden birlik ve beraberliği sağlamak üzere Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan adayı oldum. Belediye Başkanlığı koltukta oturmayla değil hizmet yapmayla, sorunları çözmeyle makama artı değer katmayla olur.
 
          Konusunda uzman teknik adamları getirterek Akçadağ ilçemizin her yerini hizmetlerle donatacağız. İlçemizi Bölgenin cazibe merkezi haline getireceğiz. Çiftçimiz, Esnafımız, Halkımız herkes Bayram Özcan’ın Belediye Başkanlığında kazançlı çıkacak, kaybeden olmayacak. “
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN