Özcan' Akçadağ'ı Birlikte İnşa Edeceğiz'

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan' Akçadağ İlçemizi Gönül Belediyeciliğiyle Geleceğe Birlikte Hazırlayacağız' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan” Akçadağ İlçemizi Gönül Belediyeciliğiyle Geleceğe Birlikte Hazırlayacağız” dedi. 

       İnsan odaklı çalışmaların temel ekseninde Toplumsal barış içerisinde insanları ötekileştirmeden Akçadağ’da istişare kültürü içerisinde Belediye’yi birlikte hemşerilerimizle yöneteceğiz diyen Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan adayı Bayram Özcan’a Akçadağlılar güveniyor.

AKÇADAĞ’I GÜÇLÜ ADIMLARLA AYAĞA KALDIRACAĞIZ 

          Seçim gezilerine aralıksız devam eden Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan” 6 Şubat’ta en fazla yıkımın olduğu ilçelerden Akçadağ ilçemizde halen 1 yıl olmasına rağmen konteynırlarda kalan hemşerilerimizin ev sorunları başta olmak üzere Esnaflarımızın yıkılan, hasar gören dükkanlarının akibeti belli değil. 

          Göreve geldiğimiz gün Belediyenin kapılarını vatandaşlarımıza sonuna kadar açacağız. Halkın Belediyesi yapacağız.  Akçadağ genelinde imarı ve inşasını bir an önce gerçekleştirecek adımları atacağız. Konusunda deneyimli uzman teknik adamları ilçemize getireceğiz. 

           Hemşerilerimizle sık, sık bir araya gelerek sorunları dinleyip birlikte çözüme kavuşturacağız. Buraya sorunları çözmeye, Akçadağ ilçemize Artı değer katmaya geliyoruz. Bizim Akçadağ’a vefa borcumuz var bunu hizmet olarak ödemeye geliyoruz.

          Bu Makamlar hizmet makamlarıdır. Oturma Makamları değil, birilerinin arka bahçesi hiç değil. Bu Makamlar halkın malıdır. Biz Bu Makamları Gerçek sahipleri yani Akçadağ halkı ile yönetmeye talibiz. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN