Prof. Dr. İbrahim Gezer'Malatya'yı Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız'

Malatya Büyükşehir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer Gezer, Malatya Büyükşehir Belediyesi yanına kurulan esnaf çarşısı esnafını ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

          Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

           Malatya Büyükşehir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer Gezer, Malatya Büyükşehir Belediyesi yanına kurulan esnaf çarşısı esnafını ziyaret etti.

          Daha yaşanabilir bir Malatya için esnaflardan destek isteyen Gezer, esnafı güçlü olmayan hiçbir şehirde huzurdan, mutluluktan, güvenlikten bahsetmenin mümkün olmadığını belirtti ve tüm esnafları tek tek ziyaret ederek Malatya ticareti üzerine istişarelerde bulundu.

ESNAF DERT YANDI

         Ziyarette yüzlerce esnafın elini sıkan ve mekanlarına misafir olan Gezer, bir dokundu bin ah işitti!

       Samimi bir şekilde geçen sohbetlerde İbrahim Gezer, Malatya'nın kalkınması için kararlı olduklarını, yol haritalarının, projelerinin ve kadrolarının hazır olduğunu, kazanması durumunda şehrin ekonomisini canlandıracak tüm mekanizmaları devreye sokacaklarını ifade eden Gezer, esnafının kazandığı, huzurlu ve mutlu olduğu bir şehri inşa edeceklerini ifade etti.

KALICI MEKANLAR İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATACAĞIZ!

          Deprem görmüş 11 ilin yapılanma çalışmalarında Malatya en az destek alan ve en yavaş ilerleyen iller arasında olduğunu belirten Gezer, esnafımızın kalıcı mekanlara ulaşması için yerel ve ulusal tüm kaynakları devreye sokarak ciddi bir şekilde hızlandıracağız ve en kısa zamanda nezih, kalıcı, konforlu ortamlara esnaflarımızı kavuşturacağız dedi.

         Ziyaret esnasında esnaflar Gezer’e yıllardır iyi bir alternatif bulamadıkları için mevcut yönetimi desteklediklerini, bu dönem sonucunun çok farklı olacağını ifade ettiler. Malatyalı esnafın sorunlarına hızlı ve kalıcı çözümler üretebilecek bir aday olduğunu, dolayısıyla ciddi şekilde desteklerini açıkladılar.
  
           Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçimi kim kazanırsa kazansın, kazananın Malatya olması gerektiğini, her geçen gün daha iyiye doğru yol aldığımızı özellikle belirtmek isterim dedi.
 

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN