Ülkücü Camia Bir Değerini Yitirdi' Pütürgeli Av. Kazım Ayaydın Vefat Etti '

12 Eylül öncesinin etkin isimlerinden Malatya'nın yetiştirdiği önemli siyasetçi ve Avukatlarından Ülkücü Camianın önemli isimlerinden Av. Kazım Ayaydın (75) vefat etti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         12 Eylül öncesinin etkin isimlerinden Malatya’nın yetiştirdiği önemli siyasetçi ve Avukatlarından Ülkücü Camianın önemli isimlerinden Av. Kazım Ayaydın (75) vefat etti.

         12 Eylül öncesi MHP İstanbul Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan, çok sayıda milliyetçi kuruluşuda görev alan, MHP  İstanbul eski il başkanlarından ve 2 dönem Malatya Milletvekili Adayı da olan Malatya Pütürgeli Kanaat önderi Avukat Kazım Ayaydın İstanbul’da ofisinde kalp krizi sonucu vefat etti.

             İstanbul Hukuk Fakültesi mezunu ve 3 çocuk babası Av. Kazım Ayaydın’ın cenazesi 25 Ocak 2024 Perşembe Günü ikindi Namazına Müteakiben Ataköy 5. Kısım Ömer Doruk Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

PÜTÜRGE DERNEKLER FEDERASYONU BAŞKANI DURSUN’DAN TAZİYE MESAJI

         Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun yayınladığı taziye mesajında” Dava adamı ülkücülüğe Türk Milliyetçiliğine adanmış çileli bir ömür. Hemşerimiz avukat Kazım Ayaydın Hakka Yürüdü.

         Av. Kazım Ayaydın’a Allah’tan Rahmet, Ailesine sabırlar dilerim. Tüm Ülkücü Camianın Başı Sağolsun.
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Alphan İnan | 26 Ocak 2024 22:45

    Çok değerli bir zatı kaybettik.Allah rahmet eylsin.Ailesinin,sevenlerinin ve ülkücü camianın başı sağ olsun.

BUNLARA DA BAKIN