Akçadağ Belediye Başkanlığına Kadın Eli Değmeli Sesleri Yükseliyor

Akçadağ ilçesinde AK Parti'nin göstereceği aday ismi siyasi kulislere sızınca Akçadağ ilçesinde bağımsız adaylığa hazırlanan isimlerin sayısı arttı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

          Akçadağ ilçesinde AK Parti’nin göstereceği aday ismi siyasi kulislere sızınca Akçadağ ilçesinde bağımsız adaylığa hazırlanan isimlerin sayısı arttı.

          Malatya’nın önemli merkez ilçelerinden Akçadağ ilçesinde AK Parti’nin siyasi kulislerde Hasan Ulutaş isminin söylendiği andan itibaren gözler CHP’nin Akçadağ ilçesindeki gösterileceği adaya çevrildi.

         CHP’nin doğru aday tercihiyle önde başlayacağını belirten Akçadağlılar”  Akçadağ Belediye Başkanlığına Kadın Eli Değmeli “ sözleriyle Akçadağ ilçesinin önemli değerlerinden Akçadağ Dernekler federasyonu MASTÖB ve MAKON Genel Başkanı, Esenler Belediyesi CHP Meclis Üyesi Nazife Özdemir’e çevrildi.

         Akçadağlıların ablası Akçadağ Dernekler federasyonu MASTÖB ve MAKON Genel Başkanı, Esenler Belediyesi CHP Meclis Üyesi Nazife Özdemir’in olması halinde Akçadağ belediye başkanlığını çok büyük farkla alabileceklerini belirten Akçadağlılar CHP Akçadağ Belediye Başkan adayı olarak hayatı başarılarla dolu Akçadağ sevdalısı Nazife Özdemir’i görmek istiyorlar.

        Akçadağ ilçesinde halkın isteği Çalışmalarıyla kabul görmüş, birilerinin değil halkın adayı olan, Birleştirici ve istişareye açık isimlerin tercih edileceği belirtiliyor.

        CHP nin ise Akçadağ ilçesinde kabul gören bir isim açıklamadığı takdirde AK Parti ile aynı kaderi paylaşacağını ve Bağımsız adayların şansının çok yüksek olduğu dillendiriliyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Ferhat | 24 Ocak 2024 23:05

    Akçadağ'da Murat Maskar olmalı ki hizmet gelsin AK Parti Seçimi kazansın. CHP ise Nazif Özdemir'i korsa kıran kırana bir yarış içerisinde geçer yoksa iki parti de seçimi alamaz bağımsız adaya hayırlı olsun denir.

BUNLARA DA BAKIN