Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk' Gençlerimiz Geleceğimizdir'

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk Pütürge’nin gençleriyle zaman, zaman bir araya gelerek isteklerini dinlemeye devam ediyor.

        Pütürge İlçesinin eğitimi konusunda ciddi sıkıntıları olduğunu belirten Pütürge Belediye Başkanı Aydın Öztürk Göreve geldikten hemen sonra eğitim konusuna da el atacaklarını belirterek” Pütürgeli gençler artık eğitim için çalışmak için dışarı gitmek zorunda kalmayacaklar” dedi.

ÖZTÜRK” GENÇLERİMİZE EĞİTİM DESTEĞİ YANINDA İLÇEMİZE YÜKSEKOKUL KAZANDIRACAĞIZ

         Pütürge Belediye Başkan adayı Aydın Öztürk” Memleketimizin umut kaynakları pırlanta gençlerimiz, Pütürge’mize canlılık, verimlilik katan ilçemizi ileriye taşıyacak olan gençlerimizdir her şey gençlerimiz için.

       Ben Pütürgeli gençlerin bir Amcası bir Abisi olarak söz veriyorum bu pırlanta gençlerimiz okumak için, çalışmak için dışarı gitme gereksinimi duymayacak biz bütün imkânları ilçemizde belediye olarak sağlayacağız. İlkokullarda çocuklarımızın beslenmelerine katkı olsun diye desteklerimiz olacak. Orta öğretimde okuyan gençlerimize öğle yemeği destekleri olacak. 

        Burada öncelikle eğitimden başlayarak okullarımızın eksikliklerini gidereceğiz ve Meslek yüksek okulu yani Üniversitemizi Pütürge ilçemize kazandıracağız. Pütürge artık göç değil göç alan ilçe olacak. Dışarıdan insanlar gelerek Üniversite etrafında Kafeler açılarak Sosyalleşmeler olacak, kültürel faaliyetlerimiz olacak. 

         Pütürge gezilerimiz yapılacak Pütürge’mizde keşfedilmeyi bekleyen birçok yerler var. Başta buralar olmak üzere devamlı geziler organize edilecek ve kültürel faaliyetler çokça yapılacaktır. 

ÖZTÜRK” İSTİHDAM OLANAKLARI OLUŞTURACAĞIZ” 

         Pütürge ilçemizde istihdam alanları oluşturacağız. Ticari faaliyetlerin yapılacağı tesisler kuracağız.  En önemli gelir kaynaklarından olan Kayısı, tarım ve hayvancılık hem çiftçilerimiz faydalanacak hem de gençlerimiz istihdam etmiş olacak.

        Çiftçilerimize Belediye olarak imkanlar ölçüsünde desteklerimiz olacak. Kendi işini ilçede kurmak isteyenlere Belediye olarak başta teknik destek olmak üzere her türlü konuda imkanlar ölçüsünde yardımcı olacağız. “
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN