Pütürge Bir değerini daha Yitirdi Ecz. Güzin Koçak'ın Baba Acısı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı, önceki dönem MHP Malatya Milletvekili adayı Malatya'nın sevilen ablası Güzin Koçak'ın muhterem babası eğitimci Aydın Atilla vefat etti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı, önceki dönem MHP Malatya Milletvekili adayı Malatya’nın sevilen ablası Ecz. Güzin Koçak’ın muhterem babası eğitimci Aydın Atilla vefat etti.         

        Uzun Yıllar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapan, Pütürge’nin kanaat önderlerinden Hayırsever kişiliği ile Gariban babası olarak tanınan Pütürge ve çevresinde çok sevilen ve sayılan isim Olan Merhum Eğitimci Aydın Atilla Pütürge ilçesinde 29-01-2024 Pazartesi öğle namazına müteakip klınacak cenaze namazından sonra  İlçe mezarlığında Aile mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

PÜRDEF GENEL BAŞKAN OSMAN DURSUN’DAN TAZİYE MESAJI

       Pütürge Denekler Federasyonu ( PÜRDEF ) Genel Başkanı Osman Dursun yayınladığı taziye mesajında; “ Pütürge ilçemizin önemli değeri Eğitimci Aydın Atilla hocamızın vefatını derin üzüntü ile öğenmiş bulunuyoruz.

       Merhum Aydın Atilla amcamıza Allah’tan Rahmet Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanımız Sayın Ecz. Güzin Koçak’a ve Atilla Ailesine sabırlar dilim. Mekânı cennet-i ala olsun.

Osman DURSUN

Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı
 

 

     
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN