Pütürge'de Başkan Adayı Aydın Öztük'e Destekler Çığ Gibi Yükseliyor

Pütürge'nin yetiştirdiği önemli siyasetçi ve işadamlarından Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk'e gösterilen ilgi dikkatlerden kaçmıyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Pütürge’nin yetiştirdiği önemli siyasetçi ve işadamlarından Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk’e gösterilen ilgi dikkatlerden kaçmıyor.

         Pütürge sevdalısı Hizmet adamı Halkın adayı Aydın Öztürk seçim çalışmaları kapsamında vatandaş ve esnaf ziyaretleri yaparken vatandaşlar tarafından gösterilen yoğun ilgi ve destek sözleri yanında İlçenin önemli STK Başkanları ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında istişarelerde bulunmaya devam ediyor.  

        Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk” Pütürge  Pütürge Merkezde Pütürge’mizin Değerli İş İnsanı Sayın Şahin Metin, Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkan Yardımcısı Sayın Bayram Tilbaç, İlçe Başkanımız, İlçe Teşkilat Üyelerimiz, Encümenlerimiz ve Değerli Dostlarımızla Bir araya Gelip Hasbihâl Yapıp İstişarelerde Bulunduk.

       Bizlere Destek Veren ve Bizleri Samimiyetle Karşılayan Hemşerilerimize Yürekten Teşekkür ediyoruz. Pütürge için Refahlı yarınlara, Sevdamız,  Pütürge’miz İçin El Ele Hep Birlikte yönetmeye talibim. ”
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Pütürgeli | 24 Şubat 2024 14:44

    Pütürge bu defa Yeniden Refahta Aydın Öztürk Diyecek. Aydın Başkanımızın ilçeye ve yöreye emeği çok.

BUNLARA DA BAKIN