Pütürgeliler Belediye Başkanlığında Aydın Öztürk'ü Görmek İstiyor

Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk'e destekler her kesimden artarak devam ederken bir destek'te DEVA Partisi Pütürge İlçe Teşkilatından geldi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

      Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk’e destekler her kesimden artarak devam ederken bir destek’te DEVA Partisi Pütürge İlçe Teşkilatından geldi. 

      Pütürgeliler Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk'ün yanında kenetlenirken DEVA Partisi Pütürge İlçe Teşkilatı 31 Mart Yerel Seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk'ü destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

       DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk'ün seçim ofisi ziyaretinde yaptığı açıklamada” Pütürge'nin birlik beraberlik ve kardeşçe yönetilmesini istiyoruz. 

       Pütürge ilçemizde bunu Başaracak isim ise Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk. 31 Mart akşamı, 1 Nisan Sabahı Pütürgeliler Allah'ın izni ile sandıklarda gereken dersi verecektir” dedi.

       Başkan İbrahim Yalçınkaya konuşmasının devamında Kıymetli Pütürge hemşerilerim 31 Mart 2024 seçiminde tarihin doğru tarafında yer alarak Pütürge de Sayın Aydın Öztürk başkanı destekleme kararı almış bulunmaktayız.

        Bu kararı ilçemizin yarınları için bir siyasetçi üstüne düşen sorumluluğu yeri geldiğinde ilçe menfaatleri kişi menfaatin üstünde görmelidir.

       İlçemizin kardeşliğe barışa ihtiyaç olduğu bu dönemde kayıtsız olmamız mümkün değildir. 5 yıl boyunca Pütürge belediyesine ayak basmayan binlerce vatandaşlarımızın olduğu ilçemizin üzerindeki bu zulme son vermek için Aydın Öztürk beyi destekliyoruz. Tüm Pütürgelilerin parti gözetmeden Aydın Öztürk etrafında birleşmeli ve Pütürge artık 5 yıllık kötü gidişe dur demelidir” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN