Sanayi Sitesi Esnafından Başkan Sami Er'e Yol Teşekkürü

Malatya İmalat – Demir ve Tamir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Altay Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'e Sanayi yolların asfaltlanmasından dolayı esnaflar adına teşekkür etti.

         6 Şubat depremlerinden en fazla etkilenen Malatya’da Yol Bakım ve Çevre düzenleme çalışmalarına büyük önem veren Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanayi’deki Yolları da kaliteli asfalt ile buluşturmaya devam ediyor.

           Malatya İmalat – Demir ve Tamir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Altay Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e Sanayi yolların asfaltlanmasından dolayı esnaflar adına teşekkür etti.

         Küçük Sanayinin yollarının yapılmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e teşekkür ederken” Depremlerde en fazla etkilenen Küçük Sanayi sitemi oldu. Yollar harap vazyetteydi. Sağolsun Malatya Büyükşehir Belediyemizde Başkan Sami Er gelir gelmez Sanayimizin acil ihtiyaç duyulan konularını ilettik. 

         Sağolsun kendileri de bizlere duyarsız kalmadı ve en kaliteli şekilde yollarımız asfalt ile buluştu. Esnaflarımız adına kendisine teşekkür ediyorum. Kendisini Esnaf Dostu Başkan olarak Sanayi’ye de bekliyoruz. İnşallah yeni yerimiz yapılıncaya kadar başta Karakol binası ve diğer sorunlarımızda çözüme kavuşacaktır” diye belirtti.

TAMİRCİ USTAYI MEHMET TAY” YOLLARIMIZ ÇOK GÜZEL OLDU”  

         Küçük Sanayi Siesi’nin önemli araba tamirçi ustalarından Mehmet Tay ise emeği geçenlere teşekkür ederken”  Deprem sonrası ilk defa yollarımız çok güzel asfalt ile buluştu.

         Malatya Büyükşehir Beledyemize Başkan Sami Er ve Yeşilyurt Beledye Başkanımıza bu konuda çok teşekkür ediyoruz. En azından Deprem sonrası güzel şeylerde oluyor diye seviniyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”
 

Sanayi Sitesi Esnafından Başkan Sami Er'e Yol Teşekkürü

Bakmadan Geçme