Talha Ucuzcu' Malatya Büyükşehir Belediyesini Halkın Belediyesi Yapacağım'

Memleket Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı A. Talha Ucuzcu' Belediyenin tüm kapılarını Halka açacağım. '

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Mustafa İZCİ

          Memleket Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı A. Talha Ucuzcu” Belediyenin tüm kapılarını Halka açacağım. Depremde işyerleri zarar gören esnaflarımızın sorunlarını 1 yılda çözüme kavuşturacağım” dedi. 

          Malatya’nın önemli işadamlarından Memleket Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı A. Talha Ucuzcu seçim gezileri kapsamında gittiği ziyaretlerde büyük ilgi ile karşılanıyor. Malatya Esnaflarının büyük destek verdiği Talha Ucuzcu  ise 31 Mart’tan sonra göreve geldiklerinde kaybeden olmayacağını kazananın ise Malatya halkı ve esnafları olacağını belirtti.

        Gencinden yaşlısına, esnaflarından ev kadınlarına, emeklisinden, öğrencisine kadar her alanda Malatya Büyükşehir Belediyesinden destek vereceklerini belirten Memleket Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı A. Talha Ucuzcu” 31 Mart Malatya’nın geleceğinin oylanacağı gündür.

        Çıktığımız hizmet yolunda bizim çalışmalarımızla kimse mağdur olmayacak. Büyükşehir Belediyesinin tüm imkanlarını Malatyalılara sonuna kadar açacağız. Belediyeciliği layıkıyla yaparak gönüller kazanacağız.

UCUZCU” ESNAFLARIMIZA İŞYERİ VATANDAŞLARIMIZA KONUT YAPACAĞIZ” 

         6 Şubat Depremlerini yaşayan Malatya’mız en fazla yıkımın olduğu il olarak tarihe geçti. Malatya’da yıkım korkunç boyutlarda esnaflarımız işyerlerini kaybetti. Çoğu esnaflarımız da halen ağır hasarlı işyerlerinde ticaretini sürdürmenin, evine ekmek götürmenin derdinde. 

        Sanayi Esnaflarımız çok zor şartlarda çalışıyorlar. Yerinde dönüşüm ile tekrar işyerlerini bizlerinde katkısıyla esnaflarımıza vereceğiz. Ticaret Malatya da dönecek. Esnafı yaşat ki ekonomi çarkları dönsün anlayışıyla Büyükşehir Belediyesinde Esnaflara Hizmet Birimini kuracağız.

        Esnafların sorunlarını çözüme kavuşturacağız. Evleri yıkılan Depremzede Malatyalıların yeni konut projeleriyle en fazla 2 yıl içerisinde konut hamlesi yaparak TOKİ Üzerinden ve Meston ile Esenlik şirketleri üzerinden konutları bitirtip maliyetine Malatyalıları ev sahibi yapacağız.

UCUZCU” SOSYAL TESİSLERİ ARTIRACAĞIZ” 

         Malatya’nın sosyal tesislerini halka açacağız. Buralardan vatandaşlarımız istediği şekilde ucuz fiyatla yararlanabilecek. İsteyen Malatyalılara Ailesiyle, Arkadaşlarıyla güzel vakit geçirebilecekleri mangal yakıp neşeleneceği Horata, Pınarbaşı, İnekpınarı, Sürgü Takaz gibi yerleri aslına döndürüp yeni mesire alanları kazandıracağız.

          Malatyalıların ucuz şekilde yiyip içebileceği boş zamanlarında misafirlerini ağırlayabileceği Belediye bünyesinde sosyal tesisleri yapacağız. 

UCUZCU” ULAŞIM VE SU FİYATLARINDA İNDİRİME GİDECEĞİZ” 

        Malatya genelinde Ulaşımı ve içme suyunu Maliyetine yakın fiyatlandıracağız. Türkiye’nin en ucuz suyunu Malatyalılar içecek. Hafif Raylı sistem ile en ucuz ulaşımından faydalanacak. Belediyeler kar yapma yeri değil hizmet yapma yeridir. 

          Çiftçimize, üreticimize destekler vereceğiz. Vatandaşların ürünlerini ekonomiye kazandırmak üzere Hal esnaflarıyla birlikte yerli üreticimizin ürnlerinin pazarlanması noktasında çalışacağız. “
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN