Tarım ve Orman İl Müdürü Aksoy' Planlı Tarım Şart'

Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy haftanın 7 Günü 24 saat ekibiyle birlikte sahada üreticilerle buluşmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy haftanın 7 Günü 24 saat ekibiyle birlikte sahada üreticilerle buluşmaya devam ediyor.

        Türkiye’nin önemli bürokratlarından çalışmalarıyla takdir kazanan ve hayatı boyunca aldığı tüm görevleri layıkıyla yapmasıyla tanınıp takdir alan Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy üretici ve yetiştiricileri ziyaret ederek çalışmaları yerinde bizzat incelemeye sorunlar var ise  çözmeye devam ediyor.

          Hafta sonları ilçelerdeki üreticileri de ziyaret eden Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy Hilvan ilçesinde biber üreticisi Cengiz Çetin’in biber tarlasını teknik ekibiyle inceleyerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

         Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karataş ile birlikte hafta sonu Hilvan ilçesi Balkı Mahallesinde üretici Cengiz Çetin ile bir araya gelen Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy Biber üreticisi Cengiz Çetin’e ait yeni ekilen Biber tarlasını ziyaret ederek gezdiler.

         Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy Planlı tarımın önenme dikkat çekerek”  Sözleşmeli Üretimin Şanlıurfa ilimiz Tarım Sektöründe uzun vadede planlı tarıma geçişin ilk basamağı olarak değerlendirilmelidir.

       Ülkemiz ekonomisine artı değer katmak, Planlı tarım ile mümkündür. Yapılan çalışmaları sahada teknik ekibimizle birlikte inceliyoruz. Ekiplerimizle birlikte sahada üreticilerimizin yanında onlarla istişare ederek daha kaliteli ve yüksek verim almalarını sağlıyoruz. “
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN