Yazar Erdoğan Rahmetli Eşi İçin Yazdığı Kitabının Gelirini Yetimler Kervanına Bağışladı

Yazar Prof. Dr. İsmail Erdoğan'ın Rahmetli Eşi için yazdığı 'Engine Uçurdum Gönül Kuşumu' kitabının tüm gelirini Yetimler Kervanı'na bağışladı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Yazar Prof. Dr. İsmail Erdoğan’ın Rahmetli Eşi için yazdığı “Engine Uçurdum Gönül Kuşumu” kitabının tüm gelirini Yetimler Kervanı’na bağışladı.

         Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı İhsan Çolak’ı ve Mehmet Çolak’ı ziyaret eden yazar Prof. Dr. İsmail Erdoğan Engine Uçurdum Gönül Kuşumu” kitabının gelirlerini Yetimler Kervanı derneğine bağışladığını açıkladı.

         Erdoğan, “Engine Uçurdum Gönül Kuşumu” adlı kitabın tüm gelirlerini Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine bağışladığını ifade eden Başkan İhsan Çolak: “Kaybettiği hayat arkadaşına ithafen yazdığı kitabın tüm gelirlerini Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine bağışladı. Kendisine buradan teşekkür ediyorum. Vefalı ve çok kıymetli bir davranış, yetimler adına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

         Yazar Prof. Dr. İsmail Erdoğan ise “Kitabın adındaki ‘Gönül’ benim eşimin adı. 24 Haziran 2022 tarihinde eşimi kaybetmiştim. Onun ardından bir şeyler yapmak, bir samimiyet ve ona olan bağlılığımı göstermek için eşimle bizim hatıralarımızı yazarak bir kitap haline getirmeye karar verdim. 

         Bunu yaparken kızlarımla da konuştum. Onların da rıza ve görüşlerini alarak kitabımı şekillendirdim. 3 ay gibi bir sürede kitabımı yazdım ve daha sonra bir kitapevinde bastırdım. Ben aslında bu kitabın daha çok kadınlarımız tarafından okumasını istiyorum.

          İçerisinde bağlılık var, sevgi var, hüzün var, yaşadığımız çok acı olaylar var, tatlı hatıralarımız var. Bir insan öldüğü zaman bedenen aramızdan ayrılıyor. Onun hatıralarını yaşatmak, onu içinde tutmak, onunla birlikte yaşıyormuş gibi olmak içinde bir şeyler lazımdı. Bende en iyi bildiğim işi yaptım. Eşimin adına da böyle bir şey yaptım. Kitabımız internet sitelerinde satılıyor. Kitabımdan elde ettiğim bütün geliri bir kuruşuna dahi dokunmadan Yetimler Kervanı Yardımlaşma Derneği’ne bağışlıyorum. 
 
         Hem yetimlerimize fayda olsun hem de rahmetli eşimin ruhu şad olsun.” Yetimler Kervanı Yardımlaşma Derneğini araştırdım ve bağışlamaya karar verdim bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Şuan kitap bin adet basıldı, ikinci ve üçüncü baskı yaptırmayı düşünüyorum şeklinde konuştu.

         Deprem döneminde bize destek veren kıymetli Zeynep hocama da bize destek verdiği için teşekkür ediyorum diyen Mehmet Çolak ise yazar Prof. Dr. İsmail Erdoğan’ın çıkardığı kitaptan dolayı verdiği emek için teşekkürlerini iletti. “Allah hayırlarını kabul etsin.” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Ferhat | 06 Mayıs 2024 17:58

    Layıkıyla çalışan Allah Rızasını gözeten şeffaf bir dernek. İhsan başkanım ve Mehmet Çolak Başkanım bu Memleketin değerleridir. Allah işlerini rast getirsin...

BUNLARA DA BAKIN