Yenimalatyaspor'da Yeni Dönem Önemli - Azmi ÖZAKÇAKOCA

Yenimalatyaspor'da Yeni Dönem Önemli


     Yaklaşık 3 yıldır Yenimalatyaspor'un gidişatından her kesim olduğu gibi bizlerde çok rahatsızız. Çalkantılı dönemlerden geçen Malatya'mızın ortak paydası Yenimalatyaspor maalesef Uçurumun kıyısından 3 yıldır kurtuluyor.


      Ne Olacak Yenimalatyaspor'un Hali? 


        Artık Taraftara da yazık, Takıma da yazık, Destek veren herkese de yazık. Malatyaspor şanslarla götürdüğü süper ligde geçtiğimiz yıl Pandemiden dolayı takımlar arasında düşme olmayınca paçamızı zor kurtarmıştık. Bu yılda kötü gidişat yine devam etti ve yine şansın yardımıyla Yenimalatyaspor ligde sıkıntılı bir dönemden sonra ligde kalmayı başardı.


       Burada asıl soru her yıl biz bu Kabus filmini devamlı izleyecek miyiz? Yoksa Geçmişte olduğu gibi taraftarıyla yöneticisiyle, sevenleriyle, yani Malatya ile bir bütün olarak yol yürüyecek mi? Yönetime güven olacak mı? 


        Bundan sonra bunlara bakmak gerek. Öncelikle en büyük sıkıntı "Yönetim Şeffaf olmalı isteği, Hesap verebilirliği olmalı" bu sorun öncelikle çözülürse inanıyorum ki yarınlar Malatyaspor için daha aydınlık olacaktır.  


         Sayın Adil Gevrek ve yönetim kurulu Yenimalatyaspor için elini taşın altına koydu. Güzel başarılar aldı. Bunu kimse inkar edemez. Lakin son 3 yıldır Malatyaspor'un içerisine düştüğü sıkıntılar da gösteriyor ki Daha Kurumsal düşünülüp yapılan trafnsferler de dahil ne yapılırsa bunların Malatya halkına anlatılması gerekiyor. 


       Malatya Halkı Şeffaflık istiyor. Malatya halkı yapılan işlerin anlatılmasını istiyor. Sadece Mali kongrelerde anlatılması yerine yönetimden izahat istiyor. Fazla da birşey istenmiyor. Haklı talepler isteniyor.


        Sayın Başkan bunları yapmadığı sürece Malatyaspor  kabuslar yaşamaya devam eder diyoruz. Önümüzde yeni dönem var. Geçmişten ders alarak ilerlersek başarı daha çabuk gelecektir. Bu da Malatya halkı arasındaki buzları eritmiş kredi notunu yükseltmiş olacaktır. 
 Bizden söylemesi... 

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
27May