YRP Adayı Aydın Öztürk' Pütürge'miz İçin Birlik Olma Zamanı'

Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk'e hemşerilerinden tam destek.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Yıllardır Pütürge ilçesine büyük hizmetleri olan, hemşerileriyle bir arada birlik ve beraberlik içerisinde gönüllere dokunan Pütürge’nin öz evladı, siyasetçi işadamı Aydın Öztürk’e Pütürgeliler sahip çıkmaya devam ediyorlar.  

         Pütürge de ziyaretler kapsamında hemşerileriyle buluşan ve istişare eden Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk” Köylerimizi gezip hemşerilerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz sıkmadık el, çalmadık kapı, hal hatırını sormadığımız, kimse kalmayacak Allahın izniyle Pütürge’miz için birlik olma zamanı .

             Halkımızla el ele kol kola hizmet etmek Pütürge ilçemizi hak ettiği noktaya taşımak için çalışacağız. Sorunları olmayan Daha yaşanabilir, Modern Huzurlu ve Mutlu İnsanların İlçesi yapacağız. Pütürgeli olmak ayrıcalıktır. Bizim hemşerilerimize ilçemize hizmet borcumuz var. Pütürge Belediyesi Halkın belediyesi olacak. 

         Pütürgeli kardeşlerimizin samimiyeti yüzlerindeki tebessümleri bizlerin hem içini ısıtıyor hem de Bu samimiyet, Bu Sevinç, bizlere ayrı bir heyecan, ayrı bir şevk veriyor. Bizim sevdamız " Doğduğumuz ve doyduğumuz yere "Gönülden hizmet etme sevdası.” 

         Pütürge halkı Belediye Başkan adayı Aydın Öztürk’ü Pütürge Belediye Başkanlığında görmek istiyor. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN